sluiten

’Trendwatching x Verandering'

terug naar alle artikelen

image

‘Welcome to the future: de nieuwe realiteit, the road to recovery!’

Woensdag 14 oktober
15.00 - 18.00 u
Live in Station88 of via Livestream

We zijn er enorm trots op dat wij Keynote Speaker, Trendwatcher & Futurist Richard van Hooijdonk, een landelijke spreker van niveau, mogen verwelkomen in Station88.

Richard is een enerverende en inspirerende spreker die bruist van de energie. Een topspreker, trendwatcher en futurist die een inspirerende lezing geeft over de verschillende trends, die voor jou als ondernemer van belang zijn om tijdens, maar ook na deze crisis te kunnen blijven ondernemen en toekomstbestendig te zijn. Richard spreekt over de impact die deze crisis heeft op de manier waarop we werken, maar vooral ook op hoe we ondernemen en moeten gaan ondernemen. Ruim 550.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland.

Deze interactieve Inspiratiesessie staat geheel in het teken van Trendwatching en Verandering. Het managen van onzekerheid wordt een belangrijke skill, maar hoe doe je dat? Hoe moet jouw organisatie eruit zien om de klus te klaren? Of op welke manier kun jij je businessmodel kantelen, zodat de winst van de crisis jouw kant op rolt? Welke businessmodellen gaan helpen? Welke innovaties zijn nodig? Ben je in staat om veranderingen door te voeren? Dit en nog veel komt tijdens deze Inspiratiesessie aan bod.

Vanwege de geldende RIVM maatregelen, zijn er dertig fysieke plaatsen beschikbaar. We hanteren deze richtlijnen en bewaken de 1,5 meter afstand. Gezondheid staat voorop.

Deze Inspiratiesessie is óók via livestream te volgen. Hier zijn uiteraard een onbeperkt aantal aanmeldingen voor mogelijk. Laat ons via de link weten waar je voorkeur naar uit gaat.

Je bent van harte welkom deze Inspiratiesessie offline of online bij te wonen. Meld je aan via deze link. 

Wij kijken enorm uit naar je deelname.