sluiten

Tilburg Trappers gaat op culinaire tour

terug naar alle artikelen

image

De Tilburg Trappers hebben een unieke culinaire samenwerking opgezet. Verrassend voor een ijshockey club, maar de eerste reacties van sponsoren zijn zeer positief. De Tilburg Trappers gaan voorafgaand aan de wedstrijden diners verzorgen met de culinaire top uit de regio.

“Een unieke samenwerking met Cookaholics is de basis voor dit culinaire concept”: vertelt Gerard Aring, algemeen directeur van de Tilburg Trappers, trots. “Door catering bedrijf Cookaholics te betrekken hebben we de mogelijkheid om restaurants uit te dagen om bij de Tilburg Trappers te komen koken”. Gijs van der Velden, eigenaar van Cookaholics, vertelt: “Wij zijn gewend om op restaurant niveau te acteren en vinden het erg leuk om de culinaire top van regio Tilburg te ondersteunen en faciliteren zodat zij kunnen komen koken bij de Tilburg Trappers”.

De eerste data zijn bekend. De face off wordt 1 november verzorgd door Cookaholics. Gevolgd door een samenwerking met restaurant de Houtloods op 15 november 2019. 22 november 2019 is La Nouvelle Auberge aan de beurt en 6 december 2019 zal Restaurant Hugo uit Waalwijk zijn opwachting maken. In het nieuwe jaar komen toprestaurants Kok Verhoeven en nieuw te openen restaurant Alma uit Oisterwijk langs. Met Hofstede de Blaak en het met een Michelinster bekroonde restaurant Monarh lopen de gesprekken nog.

Een  belangrijk  onderdeel  van  dit  concept  is  het  feit  dat  niet  alleen  sponsoren of seizoenkaarthouders van Trappers, maar ook andere liefhebbers van lekker eten en topsport welkom zijn. Door middel van verschillende arrangementen kan men het hapje eten combineren met bijvoorbeeld een business-lounge ervaring of juist ter aanvulling van een regulier wedstrijdbezoek.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot reserveringen en arrangementen, belt u dan met 013-458 28 80 of stuur een e-mail naar: sales@trappers.nl