Word lid

sluiten

Swim to Fight Cancer 040 - Eindhoven editie 2022

terug naar alle artikelen

image

Beste Brabantse ondernemer,

Wie zijn wij?
Swim to Fight Cancer 040 is hét zwemevenement ten bate van kankeronderzoek en preventie in Eindhoven en omgeving.

Waar en wanneer?
Natuurzwembad & Stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven.

De Swim is op zondag 11 september 2022

Doe mee als Business Team!
Zwem gezamenlijk met collega’s voor het goede doel en versterk de team spirit! Daarnaast natuurlijk positieve aandacht voor jouw bedrijf op onze website, sociale media en tijdens het evenement.

Doe mee als individuele zwemmer!
Lever een waanzinnige zwemprestatie (500-1000-1500-2000m) gesponsord door familieleden, vrienden en collega’s. Deelnemers aan de Swim ontvangen (open) watertrainingen, badmuts, badjas, handdoek, slippers en een welverdiende medaille.

Doe mee als fundraiser!
Je haalt geld op voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Je zwemt alleen niet mee op 11 september 2022. We zien je natuurlijk wel graag op ons evenement om je zwemmende collega’s aan te moedigen. Er is natuurlijk horeca & muziek aanwezig! Als bedankje voor jouw inzet ontvang je een leuk aandenken aan Swim to Fight Cancer 040 en ben je, net als de zwemmers, zichtbaar op onze website.  

Supporter zijn van ons goede doel geeft je de mogelijkheid om niet alleen verdrietig te zijn vanwege verlies door kanker maar ook om in actie te komen om preventie van en onderzoek naar kanker mogelijk te maken. Zo wordt onze droom ooit eens werkelijkheid: Dat kanker 'slechts' een chronische ziekte is waaraan je niet meer doodgaat.

Via deze link kom je bij alle informatie

Bekijk via deze link hoe een ondernemer de Swim kan ondersteunen en welke ondernemers al voor StFC040 gekozen hebben.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Kom dan naar onze Informatie & Inspiratie Avond op dinsdag 17 mei 2022 bij Marks Wachters Notarissen Eindhoven.

Graag aanmelden tot en met maandag 16 mei 2022 via info@eindhoven.swimtofightcancer.nl