sluiten

Steun jij deze (Olympische) sporters ook?

Fotografie: Paul Bekkers

terug naar alle artikelen

image

Sport Art is een unieke mogelijkheid om ondernemers en particulieren met sporters in contact te brengen en hen zo te helpen hun droom te verwezenlijken.

Topsport is hard werken
Topsporters zetten Nederland in de hele wereld op de kaart. Succes komt echter nooit vanzelf. Elke ondernemer zal dat herkennen. Je begint met een droom en vervolgens volgen de jaren van hard werken en doorzetten. Echter voor sporters is het eerder regel dan uitzondering om te sprokkelen voor een reis naar een trainingskamp of om nieuw materiaal te financieren.

Tekst gaat verder onder de video

Topsporters voor je bedrijf
Door aankoop van een kunstwerk sponsort je bedrijf een individuele sporter. Heel direct en concreet weet je zo wie je sponsort en aan welke droom je een bijdrage levert.
De topsporter komt natuurlijk persoonlijk het kunstwerk overhandigen en is op dat moment beschikbaar voor promotie.
Benieuwd naar wat mogelijk is? Klik dan hier voor meer info. 

De leukste manier om jouw sportheld te steunen
Als fan weet je alles van je sportheld. Een handtekening is al super tof, maar wat is er mooier dan een kunstwerk aan de muur van jouw held?
Topfotograaf Paul Bekkers werkt elke maand samen met één topsporter om een uniek kunstwerk te maken. Een ode aan de sporter in de vorm van een fotografisch kunstwerk. Dit kunstwerk is in gelimiteerde oplage exclusief via de sporter en Sport Art te verkrijgen.
Door de aanschaf draag je ook nog eens rechtstreeks bij aan de realisatie van de droom van jouw sportheld. Speciaal voor de fans heeft elke sporter op Sport Art een set mini’s beschikbaar gesteld. Exclusief voor fans en bovendien gratis.
Weten hoe je zo’n set gratis krijgt? Klik dan hier voor meer info.

Ben je zelf een topsporter?
En wil je ook graag kunstzinnige foto's laten maken om sponsorgeld te genereren, informeer dan naar onze mogelijkheden. Ook kan er in overleg met een sportbond gekeken worden naar een collectieve actie om met meerdere sporters te gaan samenwerken.

Paul Bekkers Sport Art
www.paulbekkerssportart.nl
sportart@paulbekkers.nl
M 06-27017665