sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe strategische partner Tredion

terug naar alle artikelen

image

Tredion heeft zich als strategisch partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Jan van Wijgerden en Luuk Vaessen: ‘Wij zijn trots om ons als strategisch partner te verbinden aan Station88. Die trots onderstrepen we met onze vestiging bij Station88. Het ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’, Station88, biedt ons dé faciliteiten en inspiratie om lokale ondernemers te ondersteunen bij hun strategische ICT-plannen. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razendsnel. Het innovatieve karakter van Station88 sluit hierin naadloos aan bij het DNA van Tredion. Kennis delen, innovatieve ontwikkelingen stimuleren en de blik op de toekomst richten. Daar willen wij een rol in spelen. Ook de aanwezigheid van veel en verschillende onderwijsinstellingen maakt Tilburg een aantrekkelijke stad. Met alle ondernemers uit de regio willen we dit talent, ook na hun studie, behouden. Wij kijken ernaar uit om de verbinding te maken met bedrijven en zo ons steentje bij te dragen aan de groei van de bruisende stad Tilburg en regio Midden-Brabant!’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant, is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant.