sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe Strategische Partner INTERPOLIS

terug naar alle artikelen

image

Interpolis heeft zich als Strategisch Partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

René Voets, directeur Bedrijven bij Interpolis: ‘Interpolis heeft haar wortels in Midden-Brabant en we voelen ons erg verbonden met de regio. Daarom zijn we ook blij met de samenwerking met Station88 waar we met ondernemers, specifiek ZZP’ers en Mkb’ers, samenwerken en waarde kunnen creëren voor de regio. Denk hierbij aan het inspelen op herkenbare, relevante thema’s voor een ondernemer, kennis delen, organiseren van evenementen, het uitvoeren van research en bij succes landelijk uitrollen.’.
Voor meer informatie: https://www.interpolis.nl/zakelijk

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant.
Voor meer informatie zie https://station88.nl/