sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe business partner SPARREO

terug naar alle artikelen

image

Sparreo heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Pedro van Helden, directeur Sparreo: ‘Impact maken voor ondernemers, dat is wat Sparreo graag wil realiseren. En dan is een partnerschap met Station88 natuurlijk een logische keuze. Samen ondernemers inspireren, begeleiden en coachen met maar één doel, de ondernemer verder helpen. Graag dragen wij met Sparreo ook hier ons steentje aan bij. Ons doel is ondernemers verder te laten groeien met hun bedrijf. Met onze unieke marketingmethodiek, die ook weer breed uitgedragen wordt in de regio helpen wij onze ondernemers aan meer klanten. Maar dat niet alleen, want succesvol ondernemen en groeien met je bedrijf doe je niet door alleen te kijken naar meer klanten maar doe je juist door je hele bedrijf mee te laten groeien. Daar houden wij ons iedere dag mee bezig’.

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant.
Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.
Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant.