sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe business partner MAILEON

terug naar alle artikelen

image

Maileon heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 MiddenBrabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Maileon helpt organisaties om persoonlijk en relevant te communiceren met hun relaties, door inzet van slimme emailmarketing automation software. Maileon werkt met een uitgebreid netwerk van agency- en technologiepartners voor klanten zoals De Hypotheker, Universiteit Utrecht, WillemII, Eredivisie en Schouten en Nelissen.

Medeoprichter en Tilburger Bjorn van Breemen: ‘Het is voor ons belangrijk om betrokken te zijn bij Station88 en haar initiatieven. We vinden het dan ook erg gaaf om onze kennis en expertise te delen met zowel Station88 zelf, als met haar andere partners en leden in de regio. Persoonlijk is onze belangrijkste kernwaarde, en dat zien we absoluut terug in het fijne contact met Station88. “Samen business bouwen” hebben mijn compagnon Menno Worst en ik als credo. Samen met Station88 en haar partners hebben we ontzettend veel kennis in huis, en kunnen we gebruik maken van elkaars netwerk en ervaring. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: groeien. Hoe mooi is het om dat samen te doen?’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten over Maileon? Check de website

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie de website