sluiten

Station88 verwelkomt nieuwe business partner Bullboard

terug naar alle artikelen

image

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Vrijdag 18 januari heeft Bullboard, onder de vlag van Spectatio, zich als business partner verbonden aan Station88.

Samen met de andere business partners vormt Bullboard de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. ‘Wil jij ook een marketing scherpschutter worden? Dat kan! Bullboard biedt namelijk dynamische Bullboard dashboards waarin je in één oogopslag je (social media) resultaten kunt inzien. Waardoor je niet meer met hagel, maar met scherp schiet. Het begint allemaal met het juiste inzicht. Waarom doe je wat je doet? Welke investeringen hebben zin en welke niet? Wat is de impact en hoe kan het nog beter? Presenteer, rapporteer en leer van je data. Wij zijn trotse partner van Station88, waar wij ondernemers ontmoeten en helpen om nog meer uit hun onderneming te halen’ aldus Claudia en Jules van Hoef van Bullboard. Meer informatie zie https://www.bullboard.io/.

Zowel Jules en Claudia van Hoef, beiden directeur van Bullboard, als Esther IJzer Manager Station88 waren aanwezig bij de ondertekening.

Station88 de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. Een ontmoetingsplek waar dienstverleners voor ondernemers die als vraagbaak fungeren, bij elkaar komen. Samen met haar partners organiseert Station88 activiteiten op het gebied van ondernemersontwikkeling en innovatie, zoals trainingen, workshops, kennissessies en klankbordgroepen. Uitgangspunt hierbij is dat de groeiende ondernemer vooral goed geholpen is door een andere ondernemer of partner met specialistische kennis of ervaringsdeskundigheid, en deze aan elkaar te koppelen. Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, Starterslift en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Voor meer informatie zie https://station88.nl/.

De ondertekening is gefotografeerd door fotograaf Britt de Looff van ZZIE Vorm & Beeld