Word lid

sluiten

Start Mastermind Jaargroepen Tilburg editie 2019-2020

terug naar alle artikelen

image

Binnenkort start DeKleineOndernemersCoach met de organisatie en hosting van een Mastermind Startersgroep en een Groep voor Ondernemers met enige jaren Ondernemerservaring.

Wat houdt een Mastermind Groep in?
Kortgezegd is een Mastermind Groep een toegewijde en besloten groep van 5 tot 8 ambitieuze, gelijkgestemde ondernemers die periodiek bij elkaar komen met als doel elkaar te inspireren, motiveren en versterken. Dit doen ze door ervaringen, kennis, kunde en netwerk met elkaar uit te wisselen en doelgericht en objectief te reflecteren op ieders beoogde resultaat en voortgang. Samen til je elkaar naar een volgend niveau.

Voor wie is dit interessant?
De jaargroepen van DeKleineOndernemersCoach zijn interessant voor kleine ondernemer met de ambitie om te groeien als ondernemer of met het bedrijf. Ondernemers die meerwaarde zien in een groep gelijkwaardige en gelijkgestemde sparringpartners. Die werken als ZZP’er of een onderneming hebben met maximaal 10 medewerkers. Die net gestart zijn of juist al enige jaren ondernemerservaring hebben.

Geïnteresseerd?
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie check www.dekleineondernemerscoach.nl of neem contact op met Sandy van Hees via sandy@dekleineondernemerscoach.nl of op 06-13463358.