sluiten

Spaanse sportiviteit in de Bossche showroom van Van den Udenhout met de opening van de nieuwe CUPRA-showroom

terug naar alle artikelen

image

Na een verbouwing in de SEAT-showroom van Van den Udenhout aan de Balkweg 6 te 's-Hertogenbosch is vrijdagavond 25 januari het moment daar. Dan wordt de nieuwe CUPRA-showroom officieel geopend.

Autobedrijf Van den Udenhout is dé CUPRA-dealer van Zuid-Nederland. In de Bossche showroom kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit hun hart ophalen en het nieuwe merk CUPRA optimaal beleven.

De verkoopadviseurs van het autobedrijf hebben een speciale training gevolgd in Barcelona waar ze zijn opgeleid tot gecertificeerde CUPRA-experts. Zij kunnen de klant alle ins en outs vertellen over de CUPRA Ateca, het eerste model van het nieuwe merk dat hier exclusief in de winkel staat. Evenals de Leon CUPRA, nog gebouwd onder het merk SEAT. De nieuwe showroom wordt tijdens een exclusief VIP event op vrijdagavond 25 januari vanaf 19.00 uur geopend.

Als kers op de taart wordt gelijktijdig de nieuwste SUV van SEAT – de Tarraco – onthuld! De Tarraco is de grootste SUV én het nieuwe vlaggenschip van SEAT. Na de Ateca en Arona is de Tarraco de derde SUV van SEAT. Ervaar de Tarraco vrijdagavond als één van de eersten aan de Balkweg 6 in Den Bosch. Meld je aan via www.udenhout.nl.