sluiten

Save the date: BOV 2021

terug naar alle artikelen

image

Na een intensief jaar met zowel een BOV Award uitreiking én onze Nationale Conventie heeft JCI Eindhoven de blik weer vooruit gericht. Vol enthousiasme presenteren wij u de datum van de volgende editie van de BOV:  Maandag 22 maart 2021

We ontvangen u graag voor wederom een inspirerend en verbindend evenement! 

Voordragen kandidaten BOV 2021
Anders dan in andere jaren doen wij een oproep aan u! Is er een ondernemer in uw netwerk die tijdens de 26e editie van de BOV absoluut mee moet dingen naar een plaats op het podium? Stuur dan via deze link een bericht en omschrijf in maximaal 200 woorden waarom deze ondernemer de komende editie niet mag/mogen ontbreken!

De volgende criteria spelen een rol bij de selectie van de nieuwe potentiële winnaars van de BOV Award: 

  • De ondernemer heeft een unieke visie op ondernemen die bijdraagt aan het succes van de onderneming.
  • De onderneming is gevestigd in (metropool) regio Eindhoven.
  • De ondernemer heeft een belang in de onderneming. 
  • De onderneming bestaat minimaal drie jaar en heeft een omzet van ten minste €7 miljoen.
  • De onderneming heeft minimaal 10 medewerkers in dienst.

In de aanloop naar komende editie zal door de organisator JCI Eindhoven wederom onderzoeken welke ondernemers uit de regio hebben laten zien waarom zij binnen hun eigen vakgebied zo succesvol zijn en waarom zij kans moeten maken op de felbegeerde BOV Award.

De jury zal uit de potentiële kandidaten drie finalisten selecteren die hun visie tijdens de Award-avond mogen presenteren. Meer informatie vindt u op onze website.

Voor vragen neemt u contact op met onderzoek@boveindhoven.nl

Kandidaten voor de AYMA gezocht
 
TIP ONS! JCI Eindhoven wil start-ups in de maakindustrie ondersteunen en een podium te bieden om hun doelen te realiseren.  Kent u een interessante start-up, mail ons en wellicht ziet u dit bedrijf terug in de volgende editie van de ASML Young Makers Award!

content-image content-image content-image