sluiten

REDview BI is supporter van “Open Hiring”

terug naar alle artikelen

image

REDview BI levert effectieve financiële stuurinformatie voor het MKB via hightech oplossingen. BI staat immers niet voor niets voor Business Intelligence. Wij gaan met een strakke mix van nieuwe accountancy en IT en persoonlijke betrokkenheid altijd voor het beste resultaat!

Maar…… er is nog meer bij REDview BI. Wij zijn namelijk enthousiaste supporters van het “Open Hiring” model, dat is ontwikkeld bij Greyston Bakery in Yonkers, New York. Zij maken lekkere brownies die ook bij Ben & Jerry’s (inderdaad van het ijs) worden verwerkt.

Wat is Open Hiring?
Open Hiring is een revolutionaire manier om medewerkers aan te nemen. Bij aanname wordt niet naar CV en achtergrond gekeken en mensen krijgen dus ook echt een (tweede) kans.

Wat zijn de voordelen?
Voor de medewerker en hun sociale omgeving natuurlijk een enorme boost en motivatie. Voor de werkgever zeer gemotiveerde mensen en per saldo lagere opstartkosten (werving-/selectiekosten ten opzichte van inwerkkosten).

Werkt het?
Het werkt al ruim 30 jaar zo goed, dat het nu opgepikt wordt door verschillende bedrijven in de Verenigde Staten en er zijn plannen om in 2020 in Nederland een vestiging te openen!

Wat doet REDview hier mee?
Naast het supporteren van dit initiatief gaan we dit ook voor onze organisatie toepassen, omdat we geloven in de toepasbaarheid van de kwaliteiten van alle mensen.

Wij zijn dus op zoek naar gemotiveerde mensen, die op hun unieke manier een steentje willen bijdragen aan ons bedrijf.

Dus houdt onze updates in de gaten en deel/like dit zoveel mogelijk.
Voor meer vragen over Open Hiring kun je bellen met ons op 076-2019260 of stel je vraag via onze website www.redviewbi.nl

content-image content-image content-image