sluiten

Quantum Studios maakt een sprong naar Den Bosch - om de toekomst van bedrijven en mensen opnieuw te verbeelden

terug naar alle artikelen

image

Quantum Studios, een eigentijdse aanbieder van strategie-, innovatie- en merkdiensten, lanceert een nieuwe studio in 's-Hertogenbosch. Uitgangspunt is dat de frisse aanpak – een combinatie van hoogstaand denkwerk en creativiteit die uitreikt naar de tech sfeer om zich vervolgens te nestelen in de harten en geesten van mensen - bedrijven multidimensionale winst oplevert.

De studio wordt gerund door Mikhael Van De Ven, een bekende strateeg en creatief met een bewezen staat van dienst. Mikhael is vooral geliefd vanwege zijn visionaire communicatieconcepten en heeft naam gemaakt met zijn vermogen om traditionele merkcommunicatie opnieuw uit te vinden met onconventionele marketingoplossingen die verrassende uitkomsten bieden als resultaat - van een volledige speelfilm voor Eurostar tot een wereldwijd succesvol cultureel platform voor het Parijse modehuis Agnes b. Voor Sympany heeft hij zelfs een duurzame nieuwe denim stofsoort geïnnoveerd. Deze lanceerde hij in een jeanscollectie onder het overkoepelende merk By Sympany.

Hij stelt zich met Quantum Studios ten doel de toekomst van bedrijven te herzien vanuit de overtuiging dat de wereld de komende jaren fundamenteel verandert. QS stelt: “onze wereld en samenleving zullen er over slechts vijf jaar radicaal anders uit zien. Veel nieuwe innovaties en technologieën gaan hun impact bewijzen en zullen de structuur waarop wij ons als mensheid en samenleving organiseren diep beïnvloeden. Dit vereist fantasierijke sprongen in de toekomst. Grootse ideeën die inspireren, verbinden en een positieve impact creëren die harmonieus resoneert met de rest van de wereld.” Deze verschuiving vraagt van organisaties dat zij hun visie, merkgedrag, zakelijk aanbod en cultuur grondig heroverwegen.

Om de services van de studio toegankelijk te maken, biedt QS 4 verschillende producten aan- waaronder formats die betaalbaar zijn voor kleine bedrijven en startups.

De studio is momenteel bezig met verschillende projecten, waaronder een ‘Vision Leap’ voor een onderneming dat QS de opdracht gaf om te helpen bij de volledige revisie van hun missie- en serviceaanbod.

“We hebben bewezen dat Quantum Leaps bedrijven helpen sneller te groeien.”

Mikhael Van De Ven zegt: “Mensen eisen transparantie en authentieke, buitengewone ervaringen van merken. Onze studio trekt bedrijven aan die begrijpen wat er op het spel staat en die er naar uitkijken om dit nieuwe tijdperk te omarmen. Quantum Studios is uitgerust met ondernemerschap en merkvaardigheden en is een groeiversneller - wat een mooi en stimulerend speelveld biedt.”
Quantum Studios is een onafhankelijk strategisch advies- en merkenbureau gevestigd in Den Bosch. We zijn toegewijd aan het creëren van Quantum Leaps; een mix van strategie, creativiteit en ontwerp die aanzet tot transformatie die bedrijven en mensen vooruit beweegt. Lees meer over ons op onze website: www.quantumstudios.co