sluiten

Pro deo hulp bij overstap naar ondernemerschap na baanverlies door corona

terug naar alle artikelen

image

Cygnus helpt mensen die als gevolg van Corona hun baan hebben verloren. Als zij de overstap maken naar zelfstandig ondernemerschap helpt een Cygnus adviseur een nieuwe toekomst op te bouwen. De nieuwe ondernemers worden individueel begeleid in het opstellen en uitvoeren van een strategisch plan.

Cygnus helpt MKB-ondernemers bij financiële-, organisatorische- en strategische vraagstukken. De coronacrisis leidt tot verlies van banen. Ongewenst baanverlies is vervelend, maar kan ook de start zijn van iets nieuws. Bijvoorbeeld het opstarten van een eigen onderneming. Er komt veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Ondersteuning van onze deskundige helpt daarbij.

De adviseurs van Cygnus zijn bereid een aantal van deze toekomstige ondernemers te begeleiden. In een drietal kosteloze gesprekken werkt de Cygnus adviseur met de ondernemer toe naar een concreet strategisch plan voor het opbouwen van een toekomst na Corona. Hij denkt mee, houdt de spiegel voor en geeft tips. Meer weten? Neem een kijkje op www.cygnus.nl/pro-deo of stuur een mail naar prodeo@cygnus.nl.

Aanmelden
Aanmelden kan via het formulier op www.cygnus.nl/pro-deo. Maandelijks zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!