sluiten

Pop up restaurant Sjef’s Table komt terug!

terug naar alle artikelen

image

Na het succes van Sjef’s Table in het ABN Amro gebouw in 2017, komt Sjef’s Table weer terug! Dit keer op een vertrouwde locatie, De Oranjerie van Gasterij de Commanderie. 

Tien weken lang, elke donderdag en vrijdag. Van 24 januari tot en met 29 maart 2019 laat de Commanderie zien wat het voor disciplines in huis heeft om gasten op locatie te verwennen.

“Feesten en bijeenkomsten, van welke signatuur dan ook, vragen om een professionele en creatieve aanpak. Vanzelfsprekend staan de wensen van opdrachtgevers centraal, maar door onze expertise zorgen we voor meerwaarde.”

Sjef en Noor van Roessel hebben de voorbije twaalf en een half jaar samen met hun team bewezen, dat ze zowel in eigen huis als op locatie hun gasten optimaal kunnen ontzorgen. Verrassen staat in hun aanpak centraal. “Dat laten we ook zien bij Sjef’s Table”.

Sjef’s Table is een uniek en tijdelijk restaurant. Er wordt een keuze uit 12 gerechten geserveerd in diverse gangen. De 12 gerechten zijn gerechten waar de Commanderie trots op is en in de afgelopen 12.5 jaar bij de Commanderie geserveerd zijn. Per gang wordt er een Sjef’s Special gerecht geserveerd, dit gerecht zal regelmatig wisselen.

Wil je reserveren ga dan snel naar de website want vol=vol!