sluiten

Open Avond duurzaam wonen woensdag 11 december in Winterpark Schijndel

terug naar alle artikelen

image

Winterpark Schijndel komt er weer aan! Lekker schaatsen, warme chocolademelk, glühwein, knusse lichtjes en overal gezelligheid. Speciaal voor jou als huiseigenaar, vastgoedontwikkelaar of verhuurder organiseert Enirgy, één van de hoofdsponsoren van Winterpark Schijndel, op woensdag 11 december een bijzondere avond: een avond die helemaal in het teken staat van duurzaam wonen!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van duurzaam wonen en werken? Hoe zorg je ervoor dat je net zo comfortabel kunt blijven leven als nu? Wat zijn de kosten en misschien wel het belangrijkste: wat levert het op? Tijdens onze open avond vertellen wij er alles over! De avond staat bol van informatie en inspiratie over duurzaam, gasloos wonen, energie opwekken, 0 op de meter en positieve energie! Met diverse sprekers, onder meer op het gebied van isolatie, verwarming, elektrisch verwarmd tapwater en zonnepanelen. Uiteraard staan een kopje koffie en iets lekkers voor je klaar! Op deze avond vertellen we je daarnaast meer over de manier waarop je met korting kunt profiteren van deze duurzame oplossingen door middel van gezamenlijke inkoop in Meierijstad.

Over Enirgy
Enirgy is initiatiefnemer en eigenaar van Centrum Duurzaam Wonen in Vught. Bij Enirgy geloven we dat de toekomst draait om positieve energie in alle opzichten. Milieuvriendelijk, comfortabel, toekomstgericht, kostenbesparend en met respect voor mens, milieu en portemonnee. In ons Centrum Duurzaam Wonen vind je een breed scala aan oplossingen voor duurzaam wonen. Van zonnepanelen tot isolatie, infraroodpanelen en warmwater-oplossingen: ‘live on positive enirgy’!

Open avond duurzaam wonen
Woensdag 11 december, 19u tot 22u (om 19u graag ook echt aanwezig zijn)
Winterpark Schijndel, op de markt
Gratis entree, aanmelden via info@enirgy.nl
Meer informatie en programma: www.enirgy.nl/winterpark

content-image content-image content-image