sluiten

Ontdek wat ECHT belangrijk voor je is; begin bij het EINDE

terug naar alle artikelen

image

Grote kans dat je huilend hier op aarde bent gekomen en dat je glimlachend weg wilt. Dat eerste had je geen invloed op, dat tweede wil je wel zelf in de hand hebben. Toch?

Dat kan! Door nu te ontdekken wat er écht toe doet, daar je leven en werk op in te richten en dan ‘aan het einde van de rit’ tevreden vast te stellen dat het mooi is geweest.

Wanneer dat einde komt weten we niet. Misschien duurt het nog jaren en in het slechtste geval heb je nog maar even voor de boeg. Vorig jaar las ik twee boeken die hier direct verbinding mee hebben.
Een citaat: “Ofwel je bedenkt als mens het einde dat je wilt en creëert vervolgens een leven dat je bij dat einde brengt. Of je leeft het verhaal van een ander en je krijgt een einde wat verbleekt in vergelijking met het einde wat je zelf bedacht hebt. Echt zo simpel is het!”

Wiens verhaal leef jij? Wat betekent dat voor je werk? Kies je je eigen pad of loop je ‘met de meute mee’? Mijn opa zij vroeger: “als je in de kudde loopt dan loop je eigenlijk altijd in de stront van een ander”. Dat vond ik toen een rare uitspraak maar hij had wel gelijk. Door eigen keuzes te maken ontstaat er een nieuw pad. Een schoon pad, jouw pad.

Hoe? Dat is waar ik je in meeneem in deze workshop. Als je leert wat er voor jou écht toe doet, dan is dat je terugvalbasis voor keuzes. Als je jouw échte persoonlijke top 5 ontdekt dan is het leven voortaan een stuk simpeler.

Doe mee aan deze inspiratieworkshop zodat ik je het eerste stuk van je eigen pad kan laten zien. Voor meer rust, betere keuzes, helderheid, ruimte en uitzicht. Graag tot 9 maart!

Datum: 9 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: online via Zoom
Kosten: gratis maar nooit ‘voor niks’
Host: Ton de Rooij – www.rootonde.nl .Ton werkt als gecertificeerd coach, traint en begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt hen inzicht te krijgen via opstellingen. Na 28 jaar in het bedrijfsleven, werkt hij sinds 2013 als zelfstandige. Hij heeft al vele professionals geholpen om op een pragmatische en authentieke manier hun eigen leven te gaan leiden.

Aanmelden: stuur Ton uiterlijk maandag 8 maart een mail dat je graag meedoet: info@rootonde.nl