sluiten

Nieuw vakantiepareltje in de bossen van Oisterwijk

terug naar alle artikelen

image

Een nieuw, kleinschalig vakantiepark ziet het licht in de bossen van Oisterwijk, aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. Op 1 juli opent KampinaStaete haar poorten. Het ruim opgezette park telt vier sfeervolle lodges en acht romantische cottages.

KampinaStaete is gevestigd aan de Scheibaan in Oisterwijk. Het terrein waar nu luxe lodges en cottages staan, was al jaren in gebruik als camping. De eigenaars, Charlotte Vredebregt en Heinze Baars, vonden dat het tijd werd voor een nieuw concept. Vredebregt: “Het is een unieke plek aan de rand van het Duinven. Het park ligt in het bos, op loopafstand van de Kampina en in de buurt van het bruisende centrum van Oisterwijk met z’n vele shops, cafés en restaurants. Wij wilden een prettig, groen en hip park creëren als verlengstuk van het naastgelegen natuurgebied Kampina. In een rustgevende omgeving ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en tegelijk optimaal genieten van de natuur en van elkaars gezelschap, dát was leidend bij de conceptontwikkeling. Wat je bijvoorbeeld bij ons niet vindt, is een tv in de accommodatie. Wij gaan voor maximale ontspanning en quality-time met je familie of vrienden.” 

Knusse lodges en cottages
De vier comfortabele en ruime lodges die het park telt, beschikken over een kookgelegenheid en bieden elk ruimte aan vier tot zes mensen. Waar het park zich vooral mee onderscheidt zijn de oogstrelende cottages. Vredebregt: “Onze moderne, knusse cottages bieden ruimte aan twee volwassenen. Ze beschikken over een eigen douche, toilet, koelkast en vloerverwarming. Op de veranda staan luxe loungestoelen, voor wie even lekker met een wijntje wil wegdromen. En wie met de kinderen komt kan de zitbank heel eenvoudig omtoveren tot een lekker bed.” 

Ontspanning en avontuur
Vredebregt verwacht dat verschillende doelgroepen heel blij worden van het nieuwe park. Voor de actieve vakantiegangers is KampinaStaete een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten, tegelijk is het een perfect plekje voor iedereen om tot rust te komen. Het park is kleinschalig, veilig en overzichtelijk en heeft onder meer een bloemenweide, een insectenhotel en kippetjes. “En wil je iets drinken of eten, dan ben je van harte welkom bij het Boscafé”, zegt Vredebregt. “Het Boscafé staat op ons terrein en is een perfecte locatie voor een drankje of een lunch. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in de uitbundige speeltuin voor het café.” 

Meer informatie
De afgelopen weken ontving KampinaStaete al diverse proefslapers en bloggers die een eerste indruk opdeden. Nu de laatste plooien zijn gladgestreken, is het park helemaal klaar voor de eerste gasten die welkom zijn vanaf 1 juli. Meer informatie over KampinaStaete is te vinden op www.kampinastaete.nl. Snel en eenvoudig een verblijf boeken, kan via de website. Ben er snel bij want pareltjes zijn zeldzaam!