sluiten

Melvin de Boer nieuwe CEO De Adecco Group Nederland

terug naar alle artikelen

image

Zaltbommel, Nederland, 8 januari 2019 - Melvin de Boer is de nieuwe CEO van de Adecco Group Nederland (o.a. Modis, Adecco, Spring Professional). De Boer was sinds januari 2018 CFO van het bedrijf en vervulde daarnaast sinds september 2019 ad interim de rol van CEO, naast zijn werk als CFO.

Meer focus
De Boer: “De twee rollen naast elkaar vroegen ontzettend veel tijd en energie. Ik ben blij dat ik me nu kan focussen op één rol. Ik blijf natuurlijk een man met liefde voor cijfers, maar ik kijk er enorm naar uit om samen met de directie en alle collega’s de Adecco Group Nederland naar een hoger plan te tillen.”

De Boer (44) heeft na zijn studie bedrijfseconomie diverse financiële managementposities bekleed binnen Getronics en KPN. In zijn nieuwe rol bij de Adecco Group Nederland zal De Boer de focus hebben op het optimaliseren van de processen en het verhogen van de klanttevredenheid.

Klant en flexmedewerker voorop
“Adecco zal nog meer investeren in duurzame vormen van arbeid, we kijken verder dan het vullen van vacatures. Adecco kijkt naar wat past, nu en in de toekomst. Ze zal altijd haar best doen om zo goed mogelijk mee te denken met klanten en flexmedewerkers. Dat willen we als Adecco de komende tijd nog meer neer gaan zetten”, aldus De Boer. “Leren stopt niet wanneer een opleiding is afgerond. Zeker in een steeds sneller veranderende markt is het ontzettend belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen zodat ze altijd zeker zijn van werk. Wij willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hierin nemen en investeren in onze klanten en flexmedewerkers.”

De rol van CFO is nog niet ingevuld. De zoektocht naar een geschikte CFO is gestart.

Meer dan uitzenden
Onder de Adecco Group Nederland vallen meerdere merken. Modis bereidt bedrijven voor op digitale veranderingen met innovatieve oplossingen van specialisten. Modis heeft de beste mensen in Life Science, Engineering en Technology. Het label Spring Professional richt zich op jonge professionals die hun carrière een kickstart willen geven. Spring Professional heeft als missie jonge professionals de kans te geven het verschil te maken binnen een organisatie. Met Badenoch & Clark bewijst de Adecco Group Nederland zich in de corporate wereld. Het werving- en selectiebureau vindt de juiste mensen in de sectoren commerce & digital, operations & change, supply chain & engineering, finance & risk en strategy & corporate finance.

Naast verschillende labels in de uitzendbranche, biedt Adecco nog veel meer voor de arbeidsmarkt. Met Adecco Analytics kan Adecco de arbeidsmarkt voorspellen en tot op detail bekijken. Met Beeple hebben bedrijven altijd de juiste mensen voor last minute klussen en dankzij Planbition zijn ondernemers nooit meer onderbezet.