sluiten

Maike van Meulen lanceert haar boek

terug naar alle artikelen

image

Het boek ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken’ van Maike van Meulen uit Waspik is op 18 juni gelanceerd. Al vanaf haar 10 e levensjaar wilde zij een boek schrijven. Nu 27 jaar later is het dan zover. Ze is de challenge aangegaan om binnen 6 weken een boek te schrijven. Mede door de corona-uitbraak en het plotselinge overlijden van haar vader zorgde ervoor dat ze meer thuis was. Drie weken later stond de ruwe versie van haar boek al op papier.

Maike: ‘’Lang heb ik vele boeken gelezen, nieuwe inzichten tot me genomen vanuit 20 jaar ervaring en deze geïntegreerd in mijn werk en leven. De tijd was gekomen om het proces om te draaien. Om vanbinnen uit de woorden kernachtig op papier te zetten. Duizenden mensen begeleid ik voorwaarts van rotonde naar afslag voor het kunnen bereiken van je doelen. Het is mooi om in dit boek de inzichten concreet door te geven aan zoveel mogelijk mensen. Ik ben blij met het resultaat en met prachtige ontvangen reviews’’.

‘Waartoe doe je wat je doet? Welke ZIN heb je voor het bereiken van je doel?’

Wil je inspiratie opdoen om je doelen scherp te krijgen? Wil je een navigatie voor het bereiken van jouw doelen in veranderende tijden? Loop je vast, sta je op de rotonde en wil je een afslag nemen? Dan is dit boek een must read. In 10 praktische stappen helpt Maike om je focus en succes te vergroten voor het bereiken van jouw doelen. Je kunt haar boek nu reserveren zonder verzendkosten!

‘Het grootste project. Dat zijn wij zelf.’

Een doel hebben geeft motivatie, hoop en richting. En als het goed is dan word je er blij van. Ready voor jouw volgende stap voorwaarts?
Het boek is te bestellen via www.maikevanmeulen.nl

content-image content-image content-image