sluiten

Lennard van de Winkel benoemd als Managing Director Axell Logistics (NL)

terug naar alle artikelen

image

Axell Logistics (NL) versterkt het managementteam met de benoeming van Lennard van de Winkel als de nieuwe Managing Director.

Door zijn ruime ervaring in het leiden van logistieke operaties zal Lennard actief bijdragen aan de ambitie van het bedrijf om verder te professionaliseren. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met de strategische richting en verdere groei van de onderneming. Zijn benoeming benadrukt tevens het organisatiedoel om uitstekende klantproposities te blijven bieden met het uitgebreide dienstenportfolio.

Lennard is als zelfstandig Logistiek Consultant al enige tijd aan Axell Logistics (NL) verbonden en daardoor bekend met de organisatie, medewerkers en klanten. Zijn uitgebreide achtergrond in Warehousing, Transport, Logistieke Engineering en IT maken hem de geschikte kandidaat voor het leiden van het Nederlandse Management Team.

Effectieve samenwerking
Lennard van de Winkel: "Ik kijk ernaar uit om te blijven samenwerken met het management en de logistieke teams. We zullen ons blijven concentreren op effectieve samenwerking met onze klanten en het bieden van ‘best in class’ diensten die zij nodig hebben".

Over Axell Logistics
Axell Logistics is onderdeel van de Axell Group. Met een unieke combinatie van logistieke dienstverlening en het grootste netwerk van enthousiaste medewerkers uit Oost-Europa heeft de Group een sterke basis in Nederland en Polen. Zo koppelen we de beste mensen aan opdrachtgevers in de logistiek, techniek en productie. Als volwaardig partner denken we ook inhoudelijk mee. In de rol van logistiek specialist en HR-adviseur dragen we concrete oplossingen aan om ambities en groei van onze opdrachtgevers te realiseren.

Axell Employment, Axell Logistics en Axell Financial Services vormen de drieledige kern van de Axell Group, met activiteiten in Nederland en Polen.