sluiten

Lean Green Belt in twee weken!

terug naar alle artikelen

image

De Lean Green Belt-opleiding van ID@5 verdien je meteen terug. Dát is pas Lean. Deze zomer kun je bij ID@5 in 4 dagdelen een Lean Green Belt opleiding volgen. Voor deze verkorte opleiding maken we gebruik van onze Academie voor Continu Verbeteren. Je bestudeert zelfstandig de theoretische e-learning modules en tijdens de online bijeenkomsten oefen je met je mede-cursisten je praktische vaardigheden.

Deze summercourse heeft dezelfde hoge kwaliteit die je van onze opleidingen gewend bent. Verschil is dat de lesdagen dichter op elkaar zitten en dat er meer van je wordt verwacht qua zelfstudie. Je sluit je summercourse af met een online examen en dat allemaal binnen 2 weken.

Vervolgens ga je aan de slag met je praktijkopdracht. Bij ID@5 geloven we erin dat je het best en snelst leert als je de kennis die je opdoet daarna toepast in de praktijk. Dat heeft als bijkomend voordeel dat jij je organisatie er ook direct beter van maakt. Jij blij, je werkgever blij!

Lean Green Belt: kosten die je terugverdient.
Je betaalt voor deze summer course €1.595,- ex BTW per persoon. De gevraagde investering is inclusief theorie examen, praktijkopdracht begeleiding van je trainer en certificering. Bovendien krijg je een jaar lang toegang tot de online modules.

Als je een tweede persoon aanmeldt, ontvang jij 25% korting op jouw inschrijfkosten.

Schrijf je nu in voor de Lean Green Belt summercourse

Startdatum: dinsdagochtend 18 augustus 2020
Dagdeel 2: donderdagochtend 20 augustus 2020
Dagdeel 3: maandagochtend 24 augustus 2020
Dagdeel 4: woensdagochtend 26 augustus 2020

De online bijeenkomsten zijn van 9:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur.

Lean Green Belt examen
Het Lean Green Belt-examen en een praktijkopdracht zijn de sleutels tot je certificaat. In het examen beantwoord je vragen over de theorie die je hebt geleerd. In de praktijkopdracht laat je zien dat je lean kunt toepassen.

Lean Green Belt certificaat
Geslaagd voor het examen? Dan ben je officieel LCS-gecertificeerd en heb je een certificaat in handen dat internationaal erkend wordt. Het LCS-diploma Level 1c wordt uitgegeven door het Lean Competency System (LCS), ontstaan vanuit de University of Cardiff.