Word lid

sluiten

Kom in actie met jouw bedrijf en maak een vuist tegen kanker

terug naar alle artikelen

image

Op zondag 11 september a.s. organiseren we de derde editie van Swim to Fight Cancer Tilburg. We duiken de Piushaven in om een waanzinnige zwemprestatie te leveren. Alle deelnemers,  individuen en teams, laten zich sponsoren om donaties op te halen voor baanbrekend onderzoek. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Bedrijven als Eco Steam and Heating SolutionsRicky Spijkers met Gastrobar Rix, Bonheur Horeca Groep, MannaertsAppels AdvocatenBDO Nederland en Brabants Afval Team zijn al van de partij.

Vorm een team samen met collega’s en/of relaties en zwem mee! De kosten voor deelname met een business team bedragen € 1.000,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Ieder teamlid ontvangt een badmuts, een handdoek, een badjas, een welverdiende medaille en uiteraard een onvergetelijke ervaring.

Bovendien ontvangt ieder bedrijventeam, van onze hoofdsponsor van de bedrijven Swim: Station 88, een jaarlidmaatschap van Station88, ter waarde van 950 euro.

Genoeg redenen om mee te zwemmen. Wil jij je ook een vuist maken tegen kanker. Doe mee!