sluiten

Is uw organisatie toekomstproof?

terug naar alle artikelen

image

2020 verloopt heel anders dan iedereen had gedacht. Ook voor Blue Legal: daarom trekken we onze jaarlijkse arbeidsrecht seminar breder, helemaal gericht op de huidige tijd. U bent van harte uitgenodigd!

De prognoses zijn niet goed, veel bedrijven zullen moeten veranderen, en snel ook, om te overleven. Ook uw organisatie moet zich nu opnieuw inrichten en toekomstproof maken. Dat betekent reorganiseren, herstructureren en herpakken. Nu!
Zorgen dat uw organisatie het meest klaar is voor de toekomst, voor een andere markt. Immers, niet de sterkste overleeft, maar de best aangepaste!

De specialisten van Blue Legal kennen het klappen van de zweep. We stonden de afgelopen jaren voor u klaar in voorspoed, en dus natuurlijk ook nu in tegenspoed. Creatief, scherp en snel, gericht op resultaat en altijd in nauwe samenwerking met uw organisatie.

De WAB, de wet DBA, wel/niet payrollen, alles verschuift naar de achtergrond. Nu gaat het om aanpassen. Kostenreductie, inkrimpen, thuiswerken, gestructureerde vakanties, flexibiliteit, online vergaderen, herstructurering, etc. etc. eisen nu de aandacht op. De noodzaak tot veranderingen geeft vaak ook ruimte voor vernieuwing: er kan vaak veel meer dan u denkt en NU is de tijd.

Tijdens deze middag nemen we aan de hand van uw vragen de mogelijkheden met u door. Van salarisverlaging, functiewijziging, werktijdverkorting tot reorganisatie via het UWV, gecontroleerde doorstart en overnames. Wat zijn de actiepunten en wat kunt u ermee, want daar gaat het om. Blue Legal zou Blue Legal niet zijn als we nu al niet met jullie meedenken over een inrichting die toekomstproof is. Wij vertellen u er graag op donderdag 2 juli alles over.

Er is zowel tijdens als na afloop alle gelegenheid om vragen te stellen. U kunt uw vraag vooraf per mail sturen, maar ook bij uw aanmelding al tijd reserveren voor een gesprek met een van ons na afloop. Ook uw collega's of relaties zijn welkom om ook hen te laten profiteren van de kennis en aanpak van Blue Legal.
Dit alles doen we uiteraard RIVM-compliant. 

U bent van harte welkom op donderdag 2 juli a.s. vanaf 15:00 uur in Hotel Princeville.  Het programma eindigt om 17:15 uur.
Uiteraard staat er daarna een hapje en drankje klaar om verder te praten, elkaar (beter) te leren kennen, vragen te beantwoorden en de file te vermijden.

Meer informatie, programma en details vindt u hier.

Datum: donderdag 2 juli 2020
15:00 uur ontvangst
15:30 uur aanvang
17:15 uur afsluiting met vragen en borrel
Locatie: Hotel Princeville Breda, Prinsenzaal
Doelgroep: directie, management, finance en HR
Kosten: geen