sluiten

Hoppenbrouwers is op zoek naar jou!

terug naar alle artikelen

image

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie in Udenhout zijn wij op zoek naar een Communicatie medewerker die mee wil groeien met de ambities van Hoppenbrouwers. Het team communicatie is verantwoordelijk voor het strategisch communicatiebeleid en de uitvoering daarvan middels corporate communicatie zowel in- als extern gericht, met als doel de klant-en medewerkersloyaliteit te verhogen.

Het team communicatie werkt op optimale wijze samen met andere teams en draagt zo bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen. Het accent van de werkzaamheden van de communicatiemedewerker ligt op het organiseren van medewerker- en relatie-events. Denk aan beurzen, themasessies, wervingevents, open dag, sponsorevents, medewerkersbijeenkomsten maar ook aan informele events zoals onze jaarlijkse BBQ, golfdag of Kart event met relaties. Daarnaast heb je in je takenpakket het aandachtsgebied sponsoring en werk je allround mee op de communicatie afdeling.

Hoe ziet de rol van communicatie medewerker én de afdeling eruit?
De afdeling (momenteel twaalf vaste medewerkers) is met elkaar verantwoordelijk voor het gericht raken en overtuigen van klanten en medewerkers met als doel nieuwe klanten en medewerkers te werven én klant- en medewerkersloyaliteit te vergroten. Zo leveren we als team een aantoonbare bijdrage aan de groei en ambities van Hoppenbrouwers. De afdeling bestaat uit drie teams: Communicatie, Online en (Lokale) Marketing. Je bent werkzaam in het Communicatie team.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Klik dan HIER

Wil je meteen solliciteren? Klik dan HIER

content-image content-image content-image