sluiten

Hoe "een koffieboon" van 4 gram je vitaliteit bepaalt

terug naar alle artikelen

Wat is de relatie tussen “een koffieboon” en vitaliteit? Hoe je via deze koffieboon je eigen vitaliteit in balans kunt houden. Wat zijn het rem- en gaspedaal die binnen je koffieboon en hoe herken je ze. De video geeft je het antwoord op die vraag.

Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen als basis werkte ik 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van het verkopen van diverse producten en verzekeringen tot aan het adviseren van directies en leiding geven aan een team van 25 medewerkers.
In die tijd ging ik me verder verdiepen in het brein, gedragspsychologie, mindset, non-verbale communicatie en zo ontwikkelde ik mijn expertise over Neuromarketing en Neurowetenschappen.

Ik besloot dat mijn kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegankelijk moest zijn. Nu geef ik veel lezingen in allerlei vormen over dit onderwerp. Naast mijn presentaties, seminars en masterclasses adviseer ik het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ook draag ik mijn steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling door als deskundige op te treden bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten.

Wil je weten hoe je het onbewuste brein kunt activeren? Bestel dan snel hier mijn boek Breinspel!