sluiten

Golden Tulip Hotel Central zet zorgmedewerkers in het zonnetje

terug naar alle artikelen

image

Golden Tulip Hotel Central zet een stapje extra voor de zorgmedewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als blijk van waardering voor hun harde werk en tomeloze inzet gaven zij afgelopen donderdag al 5500 vouchers die goed zijn voor 2 kopjes koffie of thee met heerlijke eigengebakken koekjes in Brasserie Cé. Aankomende dinsdag doen Golden Tulip Hotel Central en haar collega’s in het land daar nog een schepje bovenop en geven middels een loterij 11 overnachtingen weg inclusief ontbijt, een in ieder Golden Tulip Hotel in Nederland.

Aankomende dinsdag 12 mei is het de dag van de zorg en daarom zet Golden Tulip Hotel Central de medewerkers en vrijwilligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis graag in het zonnetje. Via een webinar gaat Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central,  de 11 overnachtingen inclusief ontbijt verloten. Deze webinar is niet alleen opgezet voor de loterij, maar er vinden nog meer activiteiten plaats. Zo komen er verschillende filmpjes voorbij om iedereen een hart onder de riem te steken en is er een speciaal optreden van niemand minder dan Trijntje Oosterhuis.

“De zorg heeft het zwaar te voortduren, het is nu onze beurt om eens voor hen te zorgen. Ieder Golden Tulip Hotel in Nederland stelt een hotelovernachting inclusief ontbijt beschikbaar en zo kunnen we een aantal zorgverleners in het zonnetje zetten. Hiermee willen we ze de rust gunnen die ze verdienen. In elk hotel staat de befaamde Golden Tulip fiets voor ze klaar, waarmee ze de natuur in de omgeving kunnen verkennen en echt even tot rust kunnen komen”. Aldus Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central.

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. Beleef ‘s-Hertogenbosch in al zijn mooie facetten in en om Golden Tulip Hotel Central!