Word lid

sluiten

Golden Tulip Hotel Central wint 2022 Tripadvisor Travelers' Choice Award

terug naar alle artikelen

image

Golden Tulip Hotel Central kondigt trots aan dat het door Tripadvisor wederom is erkend als 2022 Travelers' Choice Award winnaar in de categorie hotels.  De award is een eerbetoon aan bedrijven die in de afgelopen 12 maanden geweldige beoordelingen hebben ontvangen van reizigers over de hele wereld op Tripadvisor. Hoe uitdagend het afgelopen jaar ook was, Hotel Central viel op door consistent positieve ervaringen te leveren aan haar gasten.

“Het winnen van deze Trip Advisor 2022 Award is een enorme opsteker voor ons hele team, ik ben ongelooflijk blij met deze erkenning. We hebben de afgelopen twee jaar samen alles gedaan om onze gasten onder alle mogelijke omstandigheden toch onbezorgd te laten genieten van het gastvrije en huiselijke Hotel Central gevoel”, aldus Karin Rademaker, Directeur van Golden Tulip Hotel Central. “Wereldwijd behoren we tot de 10% best beoordeelde bedrijven en in ’s-Hertogenbosch zijn we weer de nummer 1 van alle hotels. We hebben er hard voor gewerkt en ik ben erg trots op deze beloning!”

"Gefeliciteerd aan de 2022 Tripadvisor Travelers' Choice Winners," zei Kanika Soni, Chief Commercial Officer bij Tripadvisor. "De Awards erkennen het beste in toerisme en gastvrijheid volgens diegenen die er het meest toe doen: de gasten. Het is altijd moeilijk om tot de winnaars van de Travelers' Choice Awards te behoren - maar nog nooit zo moeilijk als dit jaar, nu we de pandemie te boven komen. Of het nu gaat om het gebruik van nieuwe technologie, de invoering van veiligheidsmaatregelen of het inhuren van uitstekend personeel, ik ben onder de indruk van de stappen zijn ondernomen om aan de nieuwe eisen van de reizigers te voldoen. Jullie hebben je geweldig aangepast."

Om beoordelingen van reizigers over Golden Tulip Hotel Central te lezen kijk op de Hotel Central pagina op Tripadvisor.

Over Golden Tulip Hotel Central
Hotel Central in ’s-Hertogenbosch heeft als full service 4-sterren superior hotel bijzondere faciliteiten en een unieke stijl. Geen twee van de 125 kamers zijn hier hetzelfde, ontbijt wordt geserveerd in de 14e -eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht en gasten kijken vanaf het verhoogde terras van de Brasserie Cé over het middeleeuwse marktplein. Gezien de sfeer, de faciliteiten en vooral het prachtige uitzicht over de eeuwenoude Markt verdient dit hotel zonder meer de eretitel ‘Huiskamer van de historische binnenstad van Den Bosch. Vergaderzalen, een roof top penthouse en fitness ontbreken niet. De perfecte locatie om de stad te beleven.