sluiten

Exclusief seminar Mentale Innovatie in één dag

terug naar alle artikelen

image

Wat is jouw vernieuwing? Hoe maak je dat je openstaat voor nieuwe kansen en vaart op je eigen kracht? Van Breukelen, Diederiks & Kodden noemen dit ‘Mentale Innovatie’, een begrip dat al enige tijd bestaat maar nog geen eigen podium kreeg. Nu wel! Deze complexe tijd vraagt om innovatiekracht en gedurfd leiderschap. Zorg voor een omslag naar innovatie in je organisatie en ga meteen aan de slag!

De 5 pijlers van Mentale Innovatie
Onze definitie van het proces van Mentale Innovatie rust op 5 pijlers. Hij luidt: ‘Op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen bewegen naar een leven zonder beperkingen, waarbij aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit de doorslag geven.’ Mentale Innovatie stelt je in staat om beter te kiezen waarheen je wilt groeien en beter te reageren op veranderende omstandigheden.

In slechts één dag:
Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in slechts één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving. In slechts één dag:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving (de Comeback-methode)
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (werkboek)
  • Breng je de toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices)
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Kortom: Met Mentale Innovatie zet je denken over zelfontwikkeling om in duurzaam doen! Bekijk hier het volledige congresprogramma.

Deelname met korting
Topsprekers Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie. Registreer hier en ontvang €50 korting, gebruik code KRTNB2022

De Experts

Hans van Breukelen is van huis uit onderwijzer, maar is vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europese Kampioenschap voetbal in 1988. Na zijn voetbalcarrière werd Van Breukelen actief in bestuurlijke functies binnen de voetbalwereld. Later nam hij afscheid van het voetbal en richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar.

Benno Diederiks is een eclecticus die afhankelijk van de situatie en leeromstandigheden coachmethodieken en coachstijlen inzet die aansluiten op elke gewenste situatie en persoon. Luisteraar en loods, sociale wetenschapper en levenslustige verwonderaar. Pragmatische aanpakker en regisseur van scenario’s. Kansdenker en verschilmaker. Zeemanskind en Master Executive Coach (Nobco | EMCC).

Al deze rollen en ervaringen maken Benno Diederiks tot een veelzijdige en authentieke Master Executive Coach die denkt in kansen en handelt in mogelijkheden. Hij is werkzaam op de gebieden executive coaching, leiderschap, talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, HRM-management en zelfmanagement.

Bas Kodden is directeur van het Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is een gerenommeerd trainer en spreker. Hij schreef vele artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de internationale bestsellers Word een HELD en De kunst van duurzaam presteren.

De nieuwe HELDen in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst.

Willem-Jan Bosch is eigenaar en CEO van Canon Business Center Nederland. Zijn motto is “door anders te ondernemen, blijven we onszelf voortdurend uitdagen om proactief te zijn en ontwikkelingen vóór te zijn”. Tijdens het seminar deelt hij openhartig zijn ervaringen uit de praktijk.