sluiten

Erwin van der Lee benoemd tot nieuwe partner HLB Van Daal

terug naar alle artikelen

image

drs. E.H.E. (Erwin) van der Lee RA is per 1 januari 2020 benoemd tot partner van HLB Van Daal, kantoor Waalwijk. Met deze uitbreiding van de partnergroep onderstreept HLB Van Daal de ambitie hun organisatie in de regio Zuid-Nederland verder te laten groeien en de dienstverlening verder uit te bouwen.

Erwin van der Lee (36) werkt sinds 1 december 2005 voor HLB Van Daal. Begonnen op kantoor Waalwijk verhuisde hij na zeven jaar naar regiokantoor Den Bosch - Schijndel. Met de overstap van Schijndel naar Waalwijk keert Erwin dus weer terug naar zijn roots: “Als Accountant in de auditpraktijk werk ik met name voor het MKB, waarbij ik me gespecialiseerd heb in internationaal opererende bedrijven en groepscontroles. Ik vind het iedere keer weer een mooie uitdaging om, ondanks de verschillen in taal en cultuur, samen tot een oplossing te komen. Met mijn terugkeer naar Waalwijk ga ik me bovendien weer volledig richten op de Waalwijkse markt, en als kind van de regio sta ik te trappelen om daarmee aan de slag te gaan!”

Allround advies
HLB Van Daal is gevestigd in de regio Zuid-Nederland, met kantoren in Waalwijk, Dongen, Schijndel, Gemert en Valkenburg. Daarnaast houdt HLB Van Daal kantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld richting een allround advieskantoor voor het MKB. Met de toetreding van Erwin van der Lee als partner onderstreept HLB Van Daal de ambitie in de regio Zuid-Nederland tot verdere groei in de volle breedte van de door hen aangeboden diensten. Erwin: “Het is mijn ambitie om, in samenwerking met mijn collega’s, ondernemers de mogelijkheden te bieden om hun doelen, zowel zakelijk als privé, te kunnen bereiken en hun dromen waar te maken.”

Over HLB Van Daal
HLB Van Daal is verbonden aan HLB Nederland, een landelijk samenwerkingsverband van vijf zelfstandige en onafhankelijke accountantsorganisaties. HLB Nederland maakt deel uit van HLB International, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants en adviseurs met ruim 27.000 professionals in meer dan 660 kantoren in 153 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, die zowel lokaal als internationaal opereren.

Together we make it happen