sluiten

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen voor een vriendenprijsje!

terug naar alle artikelen

image

Vakmannen profiteren de hele maand november bij Van den Udenhout van éxtra voordeel op de verschillende Editions van de Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter. Tijdens de Vriendenprijs Maand kan het totale voordeel op een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad oplopen tot ruim € 8.500,-.

Tijdens de Vriendenprijs Maand geeft het autobedrijf een aantrekkelijke inruilpremie op alle modellen. En als Vriendenprijs Maand-primeur krijgt iedere vakman bij Van den Udenhout een extra korting van € 750,-, bóvenop alle landelijke acties. Wie samen met zijn vriend of maat een bedrijfswagen aanschaft, profiteert bovendien van € 250,- cash-back.

Dag van de Ondernemer
“Van den Udenhout is een begrip in de regio. En met ons eigen Bedrijfswagencentrum op de Ploegweg 4 in ’s-Hertogenbosch kunnen we ons hele gamma aan bedrijfswagens laten zien. Daarnaast zit bourgondische gastvrijheid in ons DNA. We hechten veel waarde aan aangename contactmomenten en een prettige klantbeleving. In november bent u speciaal van harte welkom op de Dag van de Ondernemer (vrijdag 15 november) van drie tot vijf in ’s-Hertogenbosch, Oss of Helmond voor een lekkere bak koffie met iets lekkers. Elke vakman die benieuwd is naar onze showroom of zijn nieuwe bedrijfswagen laat afleveren, is van harte welkom”, aldus Jan-Otto van Dillen (vestigingsmanager Volkswagen Bedrijfswagens).  

Voorraadvoordeel
Tijdens de Vriendenprijs Maand profiteert de vakman van interessant voorraadvoordeel. Dat voordeel bedraagt € 1.000,- voor de Volkwagen Caddy, € 2.500,- voor de Volkswagen Transporter en € 3.000,- voor de Volkswagen Crafter. Alle bedrijfswagens van Volkswagen zijn de hele maand november met volop voordeel verkrijgbaar. Dat begint bij de Caddy en Transporter. De verschillende Editions van de populaire modellen zijn tijdens de actieperiode extra gunstig geprijsd. Voor de Caddy in de functionele Trendline-uitvoering betekent dat een klantvoordeel van € 3.745 euro,-. Daarmee rijdt u al weg vanaf € 12.585,-.  

Beter een goede vriend dan een verre buur
Elke Caddy, Transporter of Crafter die tijdens de Vriendenprijs Maand wordt aangeschaft, is geld waard. Wie tijdens de actieperiode na een tevreden aankoop een vriend of maat op de hoogte stelt  en wanneer die ook over gaat tot aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen ontvang € 250,- cash-back. Een leuke extra attentie voor de vakman met de dure decembermaand in het vooruitzicht.

Autobedrijf Van den Udenhout
Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen-, Audi-, Volkswagen Bedrijfswagens-, SEAT- en ŠKODA-dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van deze merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten aan zoals autoverhuur, fleetsales, lease,  private lease, schadeherstel (Carlux), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en Kalkhoff e-Bikes.

content-image content-image content-image