sluiten

Digitale workshop Stop met verkopen, Start met verleiden!

terug naar alle artikelen

image

Maak kennis met het gedachtegoed van Hans Jansen, inspirator op het gebied van verkooptechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat samen met andere leergierige ondernemers op een interactieve en humoristische manier ervaren wat de verkoopmethodieken van de Open Doors academy kunnen betekenen voor jouw verkoopproces.

We laten je kennis maken met:

  • Pitch vanuit je WHY, hoe verkoop je passie!
  • Hoe stop je met verkopen en start je met verleiden, maak gebruik van verkooptechnieken.
  • Dé verkoopmethodiek van de Open Doors academy,
  • Hoe je van jouw klant een gratis accountmanager maakt.

De kennismakingsworkshop geeft je een beter beeld van de inhoud van de training ‘Commercieel Ondernemen’ van de Open Doors academy. De workshops zijn los van de trainingen te volgen.

Wanneer: 4 en 11 juni om 09:00u

Hans is een gedreven ondernemer die graag zijn passie deelt met andere ondernemers over; 
‘hoe je in drie dagen ondernemen meer kunt verdienen dan in zes dagen hard werken’ en ‘Stop met verkopen, Start met verleiden’

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen van 3 uur, voor totaal € 50,- excl. btw. 

Let op: tot 48 uur voorafgaand aan de workshop kun je ons verzoeken je ticket (vanwege onvoorziene omstandigheden) te wijzigen naar een andere datum, daarna zul je een nieuw ticket moeten aanschaffen!

Deze workshop wordt digitaal gegeven, via het platform Zoom. De aanvangstijd van de workshop blijft ongewijzigd. De workshop wordt wellicht wat ingekort omdat deze nu digitaal plaatsvindt. Je ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de workshop een link om deel te nemen aan de digitale sessie.

Meer informatie en aanmelden