Word lid

sluiten

DE STRIJD OM DE TITEL VAN VITAALSTE BEDRIJF VAN REGIO TILBURG!

terug naar alle artikelen

image

Vrijdag 7 oktober vind de eerste editie van de Tilburgse Speulen plaats, het event voor het sportieve zakenleven in Tilburg. Laat jij zien dat jouw bedrijf de vitaalste is van de regio? Ben je wel in voor een sportief indoor evenement met de vetste spellen en durf je het aan om te strijden tegen andere bedrijven om de felbegeerde titel?! Geef je dan nu op en dan zien we jou op 7 oktober!

WAT?
Het event in de regio wat zowaar een verantwoord en gezellig teamuitje, teambuilding en netwerken in één is! De Tilburgse Speulen is een laagdrempelig en toegankelijk evenement waar medewerkers van bedrijven en/of zelfstandigen op een leuke, competitieve manier de strijd aan gaan met elkaar om de felbegeerde VitaalBokaal. En er wordt natuurlijk niet alleen gesport, het evenement is inclusief gezonde snack en consumpties tijdens de activiteiten én diner.
 
WAAROM?
Door de ingrijpende maatregelen tegen de corona pandemie is de maatschappij op slot gegaan en zijn wij wat meer uit elkaar gegroeid als samenleving. Het digitale werken is voor veel mensen heel normaal geworden en thuis wordt er minder bewogen. Vitaliteit is en blijft een veelbesproken (HR)onderwerp. We bewegen minder, werken steeds vaker thuis en daardoor wordt het contact met collega’s ook minder. Vanuit JCI Hart van Brabant brengen we hier op vrijdag 7 oktober met ‘de Tilburgse Speulen’ op een gezellige manier verandering in, en brengen we je niet alleen in contact met collega's, maar ook nog eens met andere bedrijven uit de regio.
 
VOOR WIE?
Sportieve bedrijven in regio Tilburg, organisaties die vanuit vitaliteit een complete teamactiviteit willen doen, zelfstandigen of starters die met andere bedrijven op een gezellige en competitieve manier in contact willen komen, of het team wat een gezellig bedrijfsuitje of teamuitje wil hebben zonder dit zelf te hoeven organiseren.
We've got you!

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN