sluiten

Creëer een mooie ervaring voor mensen waar je om geeft met Omnitapps Saam

terug naar alle artikelen

image

Saam, een initiatief van Prestop, heeft VideobelTV oplossingen ontwikkeld voor bewoners van verpleeghuizen die in verband met het coronavirus geen bezoek meer mogen ontvangen. Videobellen middels een zeer eenvoudig te bedienen touchscreen maakt het weer mogelijk om datgene te doen wat zo vertrouwd was. Weer bij elkaar zijn. Samen, met z’n drieën of met de hele familie tegelijk vanuit alle windstreken? Het kan allemaal.

Echter, wij willen meer doen!
Samen met de doorontwikkelde Omnitapps Saam software, welke is gebaseerd op Omnitapps Composer, gaat het zelfs nog verder. Samen een spelletje spelen, foto’s uit de oude doos bekijken en zo nog veel meer. Saam verbindt met slimme communicatie technologie. Deze applicatie is helemaal gratis. Saam brengt je weer samen! Saam zorgt ervoor dat de ouderen beelden blijven herinneren!

Download hier gratis Omnitapps Saam

Oplossingen voor 1,5 meter-economie
Prestop is bezig met oplossingen die toepasbaar zijn voor de 1,5 meter-economie. Het zijn ideeën en concepten waarin onze producten kunnen worden toegepast voor het 1,5 meter-protocol. Daarnaast bieden we ook oplossingen om geld in te verzamelen en om ouderen in verpleeghuizen het contact met familie en vrienden te laten behouden.

Geïnteresseerd in Omnitapps Saam en 1,5 meter oplossingen?
Neem dan contact met ons op!
Tel: 0499 367 607
E-mail: omnitapps@prestop.nl