Word lid

sluiten

Burgers Verhuur stelt Jeroen van Vliet aan als nieuwe sales manager

terug naar alle artikelen

image

Tilburg, 19 juli 2022 - Burgers Verhuur heeft Jeroen van Vliet aangesteld als sales manager. Het machineverhuurbedrijf zet met deze uitbreiding van het team in op verdere groei. In deze functie is van Vliet verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten en sluit hij aan in het managementteam van Burgers Verhuur. Jeroen van Vliet stuurt een team van accountmanagers aan, en gaat zich voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de positie en het klantportfolio van Burgers Verhuur.

Groeiambitie
Van Vliet heeft ruime ervaring op het gebied van managing en sales. De afgelopen 5 jaar was hij werkzaam in de functie van manager marketing & sales bij Flexotels, verhuurder van tijdelijke accommodatie, hierdoor neemt hij ervaring in de verhuurbranche mee. Daarvoor is Jeroen van Vliet werkzaam geweest als Formule manager voor GasNed B.V. (tegenwoordig Abel installatie). Jeroen heeft een master in marketing management.

De stap om als sales manager aan de slag te gaan bij Burgers Verhuur is voor Jeroen een mooie kans, hij vertelt: “Burgers Verhuur is een snelgroeiend bedrijf met een duidelijke visie. Voor mij is dit een geweldige uitdaging en een perfect moment om in te stappen en de groei verder mee vorm te geven.”

Ook Frank Burgers, directeur en oprichter van Burgers Verhuur is blij met de komst van Jeroen van Vliet. “Met de benoeming van Jeroen is er een belangrijke functie in ons team vervuld, waardoor we onze klantfocus kunnen versterken en we een solide basis hebben voor onze groeiambitie”, aldus Burgers.