sluiten

Burgers Verhuur en VVBHUSAN slaan handen ineen met hoogwerker verhuur voor de professionele schilder

terug naar alle artikelen

image

Per 1 juli 2020 gaan machineverhuurder Burgers Verhuur en VVBHUSAN een samenwerking aan. Professionele schilders die inkopen bij VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel en Sikkens Zuid Oost, kunnen daar voortaan ook terecht voor het huren van het brede assortiment hoogwerkers van Burgers Verhuur.

De machineverhuurder verzorgt de afhandeling van verhuuraanvragen en het transport naar elke gewenste locatie. Voordeel voor klanten van VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel en Sikkens Zuid Oost is een aantrekkelijk tarief op hoogwerker verhuur en de totaaloplossing die hiermee geboden wordt. Naast verhuur van hoogwerkers kunnen klanten van VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel en Sikkens Zuid Oost vanaf nu bij de groothandel terecht voor trainingen in het veilig werken met hoogwerkers, aangeboden door de gecertificeerde trainers van Burgers Verhuur.

Machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur, dat naast hoogwerkers een uitgebreid assortiment aan andere bouwmachines, zoals graafmachines, verreikers, heftrucks, steigers en schaftwagens verhuurt, hoopt met deze samenwerking de zichtbaarheid en het marktaandeel in de schildersbranche te vergroten. Oprichter en eigenaar Frank Burgers over de samenwerking: ‘Dit is een win-win-win situatie. We kunnen de professionele schilder met deze samenwerking een korting bieden die hij anders nooit kan krijgen, VVBHUSAN biedt hiermee een totaaloplossing. En voor ons is dit een prachtige kans om ons te bewijzen in de schildersbranche.’

Ook VVBHUSAN is enthousiast over de samenwerking. ‘Burgers Verhuur is een strategische partner die goed bij ons past. Er zijn veel gelijkenissen; we zijn beiden snelgroeiende organisaties uit de regio Tilburg, we richten ons beiden op Zuid-Nederland en we hebben beiden als speerpunt om onze klanten te ontzorgen met service en advies’, aldus Corné Geerts, eigenaar VVBHUSAN.

Over Burgers Verhuur
Burgers Verhuur is een van de snelst groeiende machineverhuurbedrijven van Nederland. Vanuit de vestigingen in Tilburg en Breda wordt een breed assortiment aan machines en gereedschappen verhuurd aan bedrijven en particulieren, waaronder hoogwerkers, verreikers, heftrucks, graafmachines, bouwplaats inrichting etc. Burgers Verhuur heeft een eigen werkplaats en een transportservice voor groot en klein transport, waarmee machines door heel Nederland bezorgd worden.

Over VVBHUSAN
VVBHUSAN is met VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel en Sikkens Zuid Oost de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland. VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel heeft 14 vestigingen in Brabant en Limburg met als hoofdmerken Trimetal en Caparol. Sikkens Zuid Oost, dat gespecialiseerd is in de merken Sikkens en Herbol, telt nog eens 13 vestigingen. VVBHUSAN biedt de professionele schilder een compleet assortiment professionele verf, gereedschap, verfspuitapparatuur en wand- en vloerafwerking.