sluiten

Blue Legal | Beschermt je altijd!

terug naar alle artikelen

image

Met de Legal Services van Blue Legal heeft u maandelijks een adviesgesprek op niveau over niet alleen de bedreigingen voor uw organisatie, maar natuurlijk ook over de kansen en groeimogelijkheden voor de organisatie!

In iedere organisatie zijn er altijd en op elk niveau juridische vragen. Zelf uitzoeken kan, maar is lastig en tijdrovend. En uiteindelijk weet u vaak niet zeker of het gevonden antwoord of contract ook echt klopt.
Wij zijn er om al die vragen snel en duidelijk te beantwoorden!

90% van de juridische issues heeft niets te maken met conflicten, maar met de juiste inrichting van de organisatie en goede contracten. Scherpe onderhandeling, duidelijke afspraken en goede vastlegging zijn essentieel, zeker ook als uw organisatie groeit.  Wij zorgen ervoor dat u goed kunt slapen, omdat die zaken goed geregeld zijn.

En mocht het toch een keer echt scherp worden, dan weet u zich gesteund door hele scherpe en ervaren advocaten om uw belang maximaal te beschermen!

Als vaste adviseur kennen wij uw organisatie en weten wij uw vragen en situatie in de juiste context te plaatsen. En dat zorgt ervoor dat u er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Hierdoor krijgt u altijd snel een concreet advies of een goed contract. Want, goed en snel antwoorden vereist niet alleen een grote specialistische kennis, maar vooral ook inzicht, ervaring en gut-feeling in wat voor uw organisatie belangrijk is.

Extern of In-house detachering
Dat doen we vanuit onze locatie of in de vorm van detachering bij u in de eigen organisatie. Dan heeft u uw eigen specialist nog dichterbij en zijn de lijntjes nog korter. Wij vullen dat altijd in overleg met u in. Jan Gerrit Kroon bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Met de bedrijfsjurist-service van Blue Legal bent u verzekerd van:
* eerstelijns juridisch advies per telefoon. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
* standaard tekstfragmenten en - beoordelingen
* onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw specialist opgestelde documenten voor de praktijk. 
* basis contractsadvies
* 10% korting op al onze andere diensten en producten
* enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan de website

 

content-image content-image content-image