sluiten

Blijven verbeteren met de AVG

terug naar alle artikelen

image

De AVG kan je soms tot waanzin drijven! Bestaat er veel onduidelijkheid en is de AVG nog niet goed ingericht, waardoor het er niet makkelijker op wordt? Merk je dat je de regels wel bekend zijn, maar het lastig is om de koppeling naar de praktijk werkbaar te maken? Doe dan mee aan de workshop ‘Praktische AVG’ op dinsdag 16 juni.

Met deze praktische training voor officemedewerker(s), zorg je dat alle kennis op het gebied van de AVG optimaal is. Aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld, gaan we direct aan de slag met een eigen casus.

Deze workshop is speciaal voor: Office, HR of Finance medewerker en zelfstandig professionals. Wil je graag de kennis en vooral de praktische invulling van de AVG bij jou op kantoor verbeteren, dan is deze workshop echt wat voor jou of jouw team.

NA DEZE WORKSHOP

- Heb je meer kennis over de richtlijnen van de AVG

- Heb je de AVG praktisch en concreet in beeld

- Kun je verder aan de slag met de AVG in jouw organisatie

- Heb je inzicht in de bedrijf kritische processen

EN...

- Kun je de directie adviseren over de te nemen vervolgstappen bij jou op kantoor

- Ontdek je de kracht van het sparren met andere managementondersteuners zodat je daarna de volgende stap kan ondernemen in het concretiseren van de AVG.

Interesse? Meld je snel aan voor de workshop we kijken samen naar je grootste bottleneck en krijg je praktische tips https://www.projectup.nl/praktisch-avg.html