sluiten

Bezoek de Open Golfdag bij Prise d’eau Golf in Tilburg op zaterdag 22 juni

terug naar alle artikelen

image

Dit jaar bestaat de enige golfbaan in Tilburg: Prise d’eau Golf, 25 jaar en dat vieren we groots. Er worden verschillende lustrum activiteiten en festiviteiten georganiseerd voor jong en oud, golfer en niet-golfer. Het hoogtepunt van deze vieringen zal plaats vinden op zaterdag 22 juni met een open golfdag waarbij iedereen welkom is!

Gratis kennismaken met golf
Of je nu al een ervaren golfer bent of voor het eerst wil kennismaken met golf; voor ieder zullen er vele activiteiten zijn tijdens deze open golfdag. Heb je nog nooit gegolfd maar wil je wel graag ervaren hoe leuk dit is? Neem dan deel aan één van de kennismakingen die gedurende de dag gegeven zullen worden. Tijdens een kennismaking leer je alle basisbeginselen van golf zoals putten, chippen en swingen.

Gratis golfactiviteiten voor ervaren golfers en kinderen
Ben je een ervaren golfer óf zelfs lid? Dan kan je deelnemen aan één van de trainingen en clinics om met behulp van een golfprofessional jouw swing, chip of put te verbeteren. Voor kinderen t/m 12 jaar zet RAAK! een funpark op waar kinderen op een plezierige wijze kennis kunnen maken met golf en leuke spelletjes kunnen spelen. Neem gerust je (klein) kinderen mee!

De nieuwste innovatie in golf: Toptracer
Met het innovatieve Toptracer systeem op onze driving range kan je nog gerichter trainen doordat deze alle gegevens van jouw slag meet. Daarnaast biedt het Toptracer systeem ook verschillende spellen waarbij je vrienden, familie of collega’s kan uitdagen om te kijken wie het dichtst bij de hole slaat of wie het verste kan slaan. Plezier gegarandeerd!

Hapjes, drankjes, entertainment en meer.
Gedurende de dag kan je genieten van culinaire hapjes en heerlijke drankjes op het zonovergoten terras of in het gezellige clubhuis. Een smartlappenkoor en DJ zullen voor het muzikale entertainment zorgen. Daarnaast kan je deelnemen aan sporttrainingen van Lobby20 en de golfclub demonstraties bijwonen van merken Wilson, Callaway en Cobra.

Het belooft een mooie dag te worden met veel gezelligheid. Om zeker van te zijn dat je aan een activiteit kan deelnemen, vragen we je om je in te schrijven via onze website.

We heten je graag welkom bij Prise d’eau!

Bezoek de Open Golfdag bij Prise d’eau op zaterdag 22 juni van 12.00 – 17.00 uur en meld je gratis aan voor één of meerdere activiteiten via www.opengolfdag.nl