Word lid

sluiten

Automobielbedrijf CITO neemt Jaguar- en Land Rover Dealer The Adventure over

terug naar alle artikelen

image

De Eindhovense Jaguar- en Land Rover-dealer Automobielbedrijf CITO neemt per direct de in Den Bosch gevestigde Jaguar- en Land Rover-dealer The Adventure over. De overname komt op een belangrijk moment: juist nu de nieuwe generatie Range Rover en Range Rover Sport worden geïntroduceerd.

Marissa van Laarhoven, directeur van Automobielbedrijf CITO, over de overname: “The Adventure is een mooi en solide familiebedrijf met een uitstekende reputatie en een trouwe klantengroep in Den Bosch en omgeving. Het bedrijf kenmerkt zich door een laagdrempelige klantbenadering, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling, zaken die ook voor Automobielbedrijf CITO belangrijk zijn. Door de overname ontstaat een Jaguar- en Land Rover-dealergroep met een groot marktgebied in Zuid-Nederland met veel aandacht voor kwaliteit en service. Precies wat Jaguar- en Land Rover-klanten verwachten.”

Met de overname van The Adventure wordt veel kennis en ervaring gebundeld. Automobielbedrijf CITO is al meer dan 50 jaar Jaguar- en Land Rover-dealer, The Adventure vertegenwoordigt de merken sinds 2009. Beide bedrijven bieden een breed pakket aan diensten aan voor Jaguar en Land Rover, zoals verkoop nieuw en gebruikt, reparatie en onderhoud en financiering en leasing. De overname van The Adventure door Automobielbedrijf CITO heeft voor het personeel geen consequenties. Ook blijft het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in Den Bosch.   

Automobielbedrijf CITO maakt deel uit van Van Laarhoven Holding. Het familiebedrijf bestaat sinds 1929, heeft meer dan 375 medewerkers en vertegenwoordigt naast Jaguar en Land Rover de merken Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin, BMW, BMW M, BMW i en MINI. Ook het hypermoderne schadeherstelbedrijf Autoschade Groeneveld, erkend structureel reparateur voor onder meer Rolls-Royce, Aston Martin, McLaren en Tesla, is onderdeel van de groep.