sluiten

ART BREDA - april 2020 in Breepark

terug naar alle artikelen

image

Geniet van kunst, antiek en design op ART BREDA – waar klassiek en hedendaags elkaar ontmoeten, landsgrenzen vervagen en kennis wordt overgedragen.

ART BREDA is een van de grootste en meest interessante kunstbeurzen waar antiek, design en oude- en hedendaagse kunst samenkomen. Tijdens ART BREDA 2020 bieden circa 70 deelnemers een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden aan. De topstukken uit hun collecties op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste -eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer worden in een aantrekkelijke ambiance getoond.  

Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

ART BREDA is een gemengde beurs met uitsluitend de allerbeste deelnemers op het gebied van kunst, antiek en design. De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de mogelijke koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

BEZOEKERS
ART BREDA richt zich met name op Nederlandse en Belgische verzamelaars, liefhebbers van oude en hedendaagse kunst en antiek. De afgelopen jaren heeft 82% van het publiek ART BREDA beloond met het cijfer 8 of hoger.

Vorige edities van ART BREDA trokken tussen de 12.500 en 17.500 bezoekers. De verwachting is dat dit tijdens de aankomende editie zal toenemen.

Bezoekers kunnen zichzelf tijdens de beurs trakteren op iets te eten en te drinken op het terras, gelegen midden in de beurs tussen de kunst, antiek en design objecten.

LEZINGEN
Voor ART BREDA 2020 zal er een speciaal programma voor lezingen worden ontwikkeld. Elke beursdag zullen er twee lezingen plaatsvinden. De lezingen zullen worden gegeven door conservatoren, taxateurs, handelaren, museumdirecteuren en overig experts uit het veld. De onderwerpen van deze lezingen zullen samenhangen met het aanbod van de deelnemers. De lezingen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. 

LOCATIE: Evenementenhal Breepark, 4817 ZX Breda

ART BREDA zal voor de derde keer plaatsvinden in evenementenhal Breepark. Het van alle moderne gemakken voorziene gebouw werd de afgelopen jaren door deelnemers en publiek zeer gewaardeerd, waarbij de makkelijke bereikbaarheid en ruime (gratis) parkeergelegenheid een belangrijke rol spelen. Breda is de afgelopen zes jaar een uitstekende locatie gebleken voor ART BREDA met name omdat deze zich richt op Nederland en België.

DATA EN TIJDEN
zaterdag 11 april 2020                                             14.00-20.00 uur          Opening (besloten)
zondag 12 april t/m zondag 19 april 2020         11.00-18.00 uur          Beursdagen

ENTREEPRIJZEN
Volwassenen € 15,-
12 - 18 jaar € 10,-
Kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding gratis.

 

 

content-image content-image content-image