sluiten

Agency Group lanceert Animation Agency

terug naar alle artikelen

image

Afgelopen week is er een nieuwe animatiestudio gelanceerd: Animation Agency. De studio is onderdeel van de Agency Group waarin de creatieve krachten van de verschillende agencies gebundeld worden. De focus is duidelijk: het ontwikkelen van impactvolle en converterende video content.

Binnen Netwerk Brabant zijn Thibault van der Laan en Nathalie Verschueren de gezichten die je voorbij ziet komen. Ze zijn beide eigenaar en hebben de afgelopen maanden hard gewerkt. Thibault: “Ondanks dat corona ons raakte, besloten we niet stil te zitten. We hebben hard aan het bedrijf gewerkt wat resulteerde in een paar mooie merken. Hiermee kunnen we de markt nóg beter bedienen en de klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige video’s en animaties.” Nathalie vult aan: “Met Animation Agency focussen we ons volledig op de productie van animaties. Het is écht een vak apart en dat laten we zien. Wist je dat er oneindig veel mogelijkheden zijn in vorm en stijl?”

Naast de ontwikkeling van de nieuwe merken, was het ook tijd voor een verhuizing. De Agency Group en haar bijbehorende merken zijn verhuisd naar de Ambachtsweg 26 in Best. In het grote en frisse kantoor zijn zij klaar om klanten te verwelkomen en samen met hen de meest inspirerende animaties te ontwikkelen. “Een klant wordt daarom ook onderdeel van het team: zijn of haar input wordt dan ook zeker gewaardeerd”, aldus Thibault. 

Tekst gaat verder onder de video

Samen op zoek naar perfectie
Het creatieve team van Animation Agency streeft naar niets minder dan perfectie. Het doel is het neerzetten van inspirerende geanimeerde content waarmee een pakkend verhaal gecommuniceerd wordt. Nathalie: “Hiermee komen we écht binnen wij jouw doelgroep. Verhalen blijven bij, ze inspireren en maken dat mensen met elkaar verhalen delen. En dat is precies wat je wilt: je doelgroep moet over je praten. Dankzij het verhaal dat jij ze meegeeft, raken ze geïnformeerd, geïnspireerd, geëntertaind en ga zo maar door.” 

Maar wat is nu precies de toegevoegde waarde van een animatie? Thibault: “Een animatie laten maken is de oplossing als je complexe materie duidelijk wilt maken en tegelijkertijd onderscheidend wilt zijn. Goede visualisaties en een duidelijke verhaallijn in een animatie zorgen ervoor dat kijkers blijven hangen en je jouw boodschap of verhaal duidelijk communiceert. Omdat wij specialistisch te werk gaan, adviseren wij je ook in het effectief inzetten van dit krachtige communicatiemiddel. Wij weten immers wat de aandacht trekt en dus hoe het verhaal het beste kan worden opgebouwd.” 

Leden van Netwerk Brabant zijn van harte welkom om de passie voor succesvolle video content zelf te ervaren. Kom langs, neem contact op via 040-240 51 51 of bezoek de website

Let’s create an awesome world together.