sluiten

Adecco Group Nederland is nieuwe HR-partner van Royal Swinkels Family Brewers

terug naar alle artikelen

image

Adecco Group Nederland is vanaf 1 januari 2020 de vaste partner van Royal Swinkels Family Brewers voor het leveren van HR-diensten. Het zwaartepunt van de samenwerking komt te liggen op het invullen van alle tijdelijke functies op verschillende brouwlocaties en de verdere professionalisering van de inleenstrategie. Naast het digitaliseren en het efficiënter inrichten van de inleenketen, gaan de partijen tevens invulling geven aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Cultuurmatch
Royal Swinkels Family Brewers (van onder andere het biermerk Bavaria) is een 100% onafhankelijk familiebedrijf, waar al zeven generaties lang de passie voor bier, het brouwambacht en de ondernemersgeest centraal staan. Na een tenderperiode die de bierbrouwer uitschreef afgelopen zomer met zeven deelnemende partijen, is de keuze gevallen op de Adecco Group Nederland. Angelique Heckman, People & Culture Officer van Royal Swinkels Family Brewers licht toe: “De keuze voor de Adecco Group hebben we gemaakt vanwege de perfecte match met onze organisatie: de passie voor het vak en het proactief ondernemerschap. Daarom zijn we ervan overtuigd dat de Adecco Group de beste partner is om de volgende stappen te gaan zetten naar onze inleenvolwassenheid.”

Slim plan- en poolmanagement
De Adecco Group start in januari met het invullen van alle vacatures op logistiek gebied voor de locaties Lieshout, De Meern, Eemshaven en Berkel Enschot. Heckman voegt toe: “Het is voor ons cruciaal om altijd over de juiste uitzendmedewerker, op de juiste locatie te beschikken. De oplossing die de Adecco Group hiervoor biedt is zowel innovatief als slim: het lokale netwerk wordt ingezet, aangevuld met de inzichten die de tool Adecco Analytics biedt over de beschikbaarheid van de gewenste doelgroep en hun drijfveren. Zo is er ook voor onze schaarsere profielen een flexibele oplossing.”

Duurzaam inzetbaar
Binnen de samenwerking wordt er ook praktische invulling gegeven aan het thema duurzame inzetbaarheid. Zowel de bierbrouwer als de HR-dienstverlener zien dat hun rol als werkgever breder wordt vanwege de technologische vooruitgang. Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group: “Werk verandert voortdurend. Vast wordt minder vast en flex wordt minder flex. Als leider in de wereld van werk nemen we onze verantwoordelijkheid heel serieus: we willen de toekomst voor iedereen laten werken. Het duurzaam ontwikkelen van kandidaten is onze dagelijkse praktijk. We zijn daarom enorm trots op de samenwerking met Royal Swinkels Family Brewers om hierin samen de volgende stappen te gaan zetten.”