sluiten

ABAB Accountants en Adviseurs doneert € 10.000 aan Stichting Mobiliteit voor Iedereen

terug naar alle artikelen

image

ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Dit jaar viel de keuze onder andere op Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI). John Verhagen, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde vijf cheques van in totaal € 10.000 aan oprichter Edwin Kock en de projectleiders in de regio.

Stichting MVI is een non-profit organisatie gespecialiseerd in zorgvervoer voor (zorg)instellingen. De stichting werkt actief mee aan eenzaamheidsbestrijding van minder mobiele ouderen. Het donatiebedrag wordt verdeeld over verschillende regionale projecten. Dankzij de bijdrage van ABAB kunnen er in de gemeente Tilburg, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Halderbergen zorgbussen aangeschaft worden die direct ingezet kunnen worden.

John Verhagen: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan organisaties en personen die onze steun goed kunnen gebruiken. Wij vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren in de regio’s waarin wij als organisatie werkzaam zijn. Daarom kozen wij dit jaar voor Stichting MVI. Wij zijn blij dat met onze donatie vijf zorgbussen aangeschaft kunnen worden om zo een bijdrage te leveren aan de eenzaamheidsbestrijding van minder mobiele ouderen.”

Edwin Kock van Stichting MVI: “Namens Stichting MVI, onze projectleiders en de vele gebruikers van onze zorgbussen wil ik een dankwoord uitbrengen naar ABAB. In een tijd dat vereenzaming en een sociaal isolement een steeds groter probleem wordt in Nederland toont ABAB haar sociaal maatschappelijk karakter. Mede door de financiële bijdragen vanuit ABAB kan Stichting MVI vijf nieuwe zorgbussen in gaan zetten. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat vele zorgafhankelijke mensen aan sociaal belangrijke activiteiten kunnen deelnemen en nieuwe sociale contacten krijgen.”