sluiten

28 mei: Horecaheld Online Bierproeverij

terug naar alle artikelen

image

Op donderdag 28 mei om 16.00 staat er een gezellige en leerzame Horecaheld Online Bierproeverij gepland waar wij, van Horecaheld, jullie voor uit willen nodigen . Wij zullen deze proeverij geheel voor jullie verzorgen, inclusief 4 lekkere bieren die jullie live mee kunnen proeven Jullie kunnen ervoor kiezen om deze op te halen bij ons kantoor in Breda, of we versturen deze per post.

Tijdens de proeverij zal Bierheld Max van Huizen zal jullie mee nemen in zijn enthousiasme voor bier en u meer vertellen over de bieren die u voor u heeft, en over bier in het algemeen. Heeft u interesse om mee te doen, misschien wel samen met je collega's? Koop dan nu je ticket via: https://www.horecaheld.nl/ticket-kopen 

Hoe? 
We houden de Online Bierproeverij via Zoom. Jullie krijgen een aantal dagen voor de proeverij een mail met uitleg en de link die jullie kunnen gebruiken om deel te nemen. Je hoeft hiervoor zoom niet te installeren, alleen op de link klikken t.z.t. is voldoende. De tickets zijn te koop via onze website: https://www.horecaheld.nl/ticket-kopen.

Klik op de groene 'Bestellen' knop om je ticket te bemachtigen. Deze tickets zijn tot 21 mei te bestellen. 

Wanneer?
Donderdag 28 mei om 16:00 uur

Wat? 
Jullie krijgen een pakketje van 4  Speciaalbiertjes en een proefformulier. U kunt dit pakket zonder extra kosten bij ons op kantoor ophalen, of u kunt ervoor kiezen om deze via de post naar u te laten sturen. Voor het versturen zullen extra kosten gerekend worden. Als u ervoor kiest om het pakket op te halen, zult u op een later moment nog een mail krijgen met waar dit kan, en wanneer. Uiteraard zullen wij rekening houden met de actuele COVID-19 regels. 

Waar?
Online via Zoom. De link zullen jullie later ontvangen via de mail.

Wilt u zelf ook een bierproeverij organiseren, bijvoorbeeld voor uw personeel/collega's, relaties of voor vrienden en familie, dan kan dat via ons. Wij organiseren dan een leuke proeverij waarin we wat meer vertellen over de gekozen biertjes en over bier in het algemeen. Stuur een mailtje naar info@horecaheld.nl voor meer informatie.

Mocht u nog vragen hebben of problemen ondervinden bij het kopen van de tickets, kunt u ons via info@horecaheld.nl bereiken, of via telefoonnummer 0624895746 kunt u ons altijd appen of bellen.

Wij hopen velen van u te zien op 28 mei!