sluiten

24 september: gratis theatershow HEB IK EVEN GELUK!

terug naar alle artikelen

image

Den Bolder kan niet bestaan zonder de steun van het bedrijfsleven. Daar zijn zij enorm dankbaar voor en doen dan ook graag iets terug. Juist in deze tijden is het belangrijk dat bedrijven elkaar blijven treffen. Daarom bieden ze op vrijdag 24 september iets bijzonders aan.

Je gaat met elkaar een humoristische theatervoorstelling beleven: ‘Heb ik even geluk!’. Over een wel zeer actueel onderwerp, namelijk plezier op het werk. Gratis voor bedrijven en verenigingsbesturen!

Programma relatiemiddag vrijdag 24 september
16.00 uur: Ontvangst
16.45 uur: Start Theaterprogramma: ‘Heb ik even geluk!’
18.00 uur (Na afloop): netwerkborrel inclusief hapje en een drankje en speciale verrassing

Over de theatervoorstelling 'Heb ik even geluk!'
‘Heb ik even geluk!’ is de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van de beweging Positief Coachen. Hij was tien jaar lang het televisiegezicht van de Consumentenbond en staat nu al dertien jaar in het theater. Vooral bekend van de voorstelling ‘Wel winnen, hè’ (voor iedereen die actief is bij sportclubs). Maar hij geeft ook al tien jaar lezingen bij gerenommeerde bedrijven, zoals Rabobank, Belastingdienst en Start People.

Zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Heb ik even geluk!’ is speciaal voor bedrijven en gaat over werkgeluk: hoe kun je met z’n allen zorgen voor meer plezier op het werk. Juist in deze tijden een actueel en urgent thema.

De voorvertoning waar onze partners en andere bedrijven en verenigingsbesturen elkaar kunnen ontmoeten, is dus op vrijdag 24 september 2021. De inloop is vanaf 16.00 uur, de voorstelling start om 16.45 uur tot circa 18.00 uur (zonder pauze). Na afloop is er een netwerkborrel met speciale verrassing. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over deze theatervoorstelling op www.hebikevengeluk.nl.

Reserveer gratis plaatsen