sluiten

24 januari bijeenkomst ‘Bereikbaarheid West-Brabant, nu en in de toekomst!’

terug naar alle artikelen

image

De komende jaren hebben niet alleen wegenprojecten grote invloed op de bereikbaarheid van West-Brabant. Het wordt ook steeds drukker op de weg. Uiteraard werkt Rijkswaterstaat tijdens werkzaamheden aan het beperken van de hinder voor automobilisten en vrachtverkeer. Maar dat het door werkzaamheden ook drukker wordt op de omleidingsroutes en er flinke files ontstaan, is onvermijdelijk. En ook zonder werkzaamheden staat het steeds vaker vast. Daar heeft het bedrijfsleven last van: werknemers, bezoekers en vrachtwagens komen immers in die files. Bedrijven hebben grote invloed op het beperken van deze files. Help jij mee de bereikbaarheid op peil te houden?

Bijeenkomst
Op maandag 24 januari 13:00 – 14:15 en donderdag 27 januari 15:00 – 16:15 organiseren het Brabant Mobiliteitsnetwerk en Rijkswaterstaat de (digitale) bijeenkomst ‘Bereikbaarheid West-Brabant, nu en in de toekomst!’  We praten je bij over de actuele status en planning van de grote wegenprojecten én de gevolgen voor auto- en vrachtverkeer. We laten zien wat je als bedrijf en werkgever kunt doen, wat dat oplevert en natuurlijk hoe wij je kunnen helpen.

Omvangrijke aanleg en onderhoudsgave
Rijkswaterstaat renoveert de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug in de A29 grondig en verbreedt de A27 en de A58. De Van Brienenoordbrug en de Moerdijkbrug staat ook een omvangrijke renovatie te wachten. Bekijk de overzichtskaart met werkzaamheden die de komende jaren gepland zijn.

Denk en praat mee
Heb je als bedrijf en werkgever ideeën over hoe we met elkaar de bereikbaarheid én leefbaarheid kunnen verbeteren of ben je benieuwd naar hoe anderen dat doen. Meld je dan direct aan voor één van deze bijeenkomsten!