Word lid

sluiten

21 mei Elektrische Proefritdag bij Van den Udenhout

terug naar alle artikelen

image

Autobedrijf Van den Udenhout organiseert zaterdag 21 mei op álle vestigingen een leuke dag boordevol activiteiten (en heerlijke versnaperingen), die helemaal in het teken van elektrisch rijden staat. De reden? Het is (dubbel) feest. En dat viert het bedrijf met iedereen!

Autobedrijf Van den Udenhout bestaat dit jaar 65 jaar. En niet alleen het autobedrijf, ook Volkswagen (één van de merken die het bedrijf voert, red.) viert dit jaar een jubileum: het merk blaast 75 kaarsjes uit. Daarom is iedereen op 21 mei welkom om deel te nemen aan een tal van leuke activiteiten.

Zo kan iedereen die wil de verschillende elektrische auto-modellen ervaren bij alle vestigingen (Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss en Boxtel). Kosteloos en zonder afspraak. “Wist u dat een elektrische auto áltijd een automaat is?”, licht Mark Bastiaansen, commercieel directeur, toe. “En die is, zeker met de huidige brandstofprijzen, heel voordelig in gebruik!”, vervolgt hij. “Bovendien hebben alle elektrische auto’s een zeer lage bijtelling en op 21 mei staan ze tot eenieders beschikking.”

Oud ontmoet nieuw aan de Balkweg 1 in ‘s-Hertogenbosch. Behalve de nieuwste elektrische auto’s, ondergaan de klassiekers die dit jaar de Jeroen Bosch Rally rijden er de traditionele technische keuring in de XXL-werkplaats van de (mede)hoofdsponsor van de Rally. In ‘de Huiskamer’ staan diverse leuke standjes met wijnen en kleding. Voor alle aanwezigen is er bovendien een lekker hapje en drankje.

Er kan in ‘s-Hertogenbosch gefietst worden op de nieuwste modellen e-bikes die de Kalkhoff-truck (uit Duitsland!) deze dag speciaal met zich meebrengt. Tot slot staat er in het Occasion Park in Boxtel een ruim aanbod kwaliteitsoccasions klaar en is een bezoek aan Classic Park een aanrader.

content-image content-image content-image