sluiten

21 januari: Privacy & ICT Seminar Blue Legal

terug naar alle artikelen

image

Actualiteiten Privacy en Commerciële toepassingen: onmisbaar voor de praktijk!

Sinds 2018, de invoering van de AVG, zijn er veel ontwikkelingen geweest. Wij volgen die op de voet natuurlijk. Met name rondom het gebruik van data voor commerciële doeleinden is veel te doen geweest. Gelukkig kan er nog steeds meer dan u vaak denkt.  Die mogelijkheden delen wij graag. U bent van harte uitgenodigd!

In dit seminar gaan we in op de belangrijke ontwikkelingen en rechtspraak. Vaak wordt de privacywetgeving gezien als belemmering, maar er kan veel meer dan u denkt. Het gebruik van data in marketingacties, de mogelijkheden om uw website beter in te zetten, het gebruik van moderne trackingtechnieken en cookies daarbij, etc., alles komt aan bod. Ook gaan we in op actualiteiten zoals de consequenties van de Brexit, de Voetbal-TV uitspraak, etc..

Kortom, hele relevante kennis voor iedere sales en marketing manager, privacy manager en onmisbaar voor de directie.

Natuurlijk is er zowel tijdens als na afloop alle gelegenheid om vragen te stellen. U kunt uw vraag vooraf per mail sturen. Als u concreet vragen heeft kunt u ook nu al tijd reserveren voor een gesprek met een van ons na afloop. Ook uw collega's en relaties zijn natuurlijk van harte welkom: zo kunnen ook zij profiteren van de kennis en aanpak van Blue Legal.

Datum: donderdag 21 Januari 2021
15:00 uur Inloop / Aanmelden
15:30 uur aanvang
17:15 uur afsluiting met vragen.
17:30 uur (helaas geen) borrel met hapjes 
Locatie: Online, de link ontvangt u bij uw aanmelding
Doelgroep: Directie, Marketing & Sales
Kosten: geen

Makkelijk aanmelden